Eu am inteles ca sunteti amandoua fete! Puteti sa mergeti in parc sa alergati/sa va dati cu role; puteti sa cautati concerte/spectacole gratis prin oras. Puteti sa cititi pe net despre cum sa va aranjati parul,unghiile, cum sa va fardati. Puteti sa jucati tenis,badminton,sa mergeti la vreun spatiu verde amenajat,parc de distractii sau la strand cand este super cald afara. Puteti merge o ora/doua la biblioteca sa cititi literatura/povesti sau ce va place voua si sa le comentati dupa aceea, sau sa va duceti la teatru. La TV sau cinema nu, pentru ca aveti timp de ele in toamna, plus ca nu faceti nicio activitate cu ele. Puteti sa va faceti un program de activitati pe zile, si sa va tineti de el.Ar mai fi ca activitate sa va modificati hainele vechi,sa le aplicati strasuri,panglici, dupa propriul gust-va dezvoltati creativitatea.O ultima idee ar fi sa cautati sa va implicati in activitatea locului in care stati. Sa vedeti daca va puteti inscrie la cursuri gratis pentru tineret, programe pentru copii pe timp de vara, programe ecologie (puteti sa cautati pe net sau sa intrebati pe la primarii), eu stiu ca sunt multe scoli de vara care primesc si voluntari pentru a-si petrece timpul cu copiii.Succes!
Aceste idei sunt super! Multumesc mult :*
Cu placere! Multa distractie!
Stai stai, pana sa vad primul raspuns eram convinsa ca esti fata. Pana la urma? )
1 Poti face o seara romantica (pe malul unui lac, iaz, riu iai o plapuma in jurul ei pui luminari micute si in mijloc pui o sticla de vin spumos, si pur si simplu stati vorbiti ii spui ce iti place la ea, chestii de acestea prietenul meu a facut asa si am fost foarte frumos uimita )
2 Puteti pleca la un club sa va distrati.
3 Poti sa o uimesti cu ceva neobisnuit totul depinde de ceea ce ii place si de posibilitatile care le ai.
Sper sa iti fi fost de folos sfaturile mele succes!