Coafura conteaza enorm de mult. In cazul in care ai parul lung eu spun ca e foarte bine sa il lasi liber. Sa il speli des si sa ii oferi volum si e super. Eventual il prinzi in coc uneori. Sau il prinzi cu o bentita. Important e ca parul sa se vada ca este ingrijit mereu. Sa il aud cum striga : Sunt frumos! Multe fete isi neglijeaza parul care are un aspect neplacut. Chiar prea multe. Si pe mine cel putin ma deranjeaza acest aspect. Ce are o femeie mai frumos pentru mine este de la gat in sus, nicidecum sanii si fundul. Primele lucruri pe care le vad la o femeie sunt ochii si buzele. Caut sa vad ce exprima privirea si zambetul ei. Caut sa o descifrez asa cum pot, de la o simpla privire fugara. Asta fac de fiecare data cand vad o femeie care ca tot imi pare deosebita.
Nu ciufulit sau asa in rest e totul ok doar nu oi vrea acu sa iti faci un palmier sa iesi in evidenta Naturally
Din cate stiu eu baietilor le plac fetele cu parul mai lung.
in rest daca ai parul ingrijit e ok
Dar care-i faza? Nu poate sa-si faca o parere buna si cand il tii legat? N-am inteles ceva. tu traiesti pentru baieti sau pentru tine?:O
Stii ce te rog? Sa-ti faci totul asa cum iti place TIE! Cine te place cu adevarat, te place asa cum esti! Aia sa stii cat traiesti.Conteaza foarte mult sa te simti bine in pielea ta, iar daca asta nu se intampla, fa sa fie asa! Hai, sper sa-ti fie de ajutor in a te accepta asa cum esti.Numai bine!
Depinde de baiat. La mine, parul poate avantaja o fata mai mult decat daca are 90-60-90. Cum il prefer eu? LUNG. Plus, chiar si eu am parul lung, mi-ar place daca l-ar avea permanent sau cret, poate sa fie drept cu breton, e ok cat timp ii sta bine.
Mie personal imi plac fetele cu parul lung, dar si ingrijit nu suport capetele crete sau asa ceva sau frizurile astea care le vad cam pe la toate fetele in ziua de azi zici ca au fost tunse cu drujba
Salutare. Baiatul acesta, are deja formata o parere despre tine? Te poate ajuta coafura ca el sa isi schimbe parera? Cu siguranta da, daca ai avut pana acum o coafura neingrijita, parul nespalat si incalcit. Intradevar baietii se uita la parul fetelor, e un fel de stindard pe care ele il poarta pentru a fi remarcate si deosebite ce restul, parerea insa si-o formeaza din mult mai multe informatii (vorbim acum desigur, de baietii care conteaza)
anonim_4396 întreabă: