Cand te duci la discoteca
imbracate cu niste blugi taiati si un tricou fain iei o palarie la moda si costumul de baie roz poate ati sta bine cu roz vezi cu ce ati sta bine ati strangi parul in coc si o suvita lasata in jos te dai cu ruj strugurel prefer ca e mai bun dar sa se si vada ungiile tot roz [] te dai cu creion pe la ochi dala negru sper ca te-am ajutat
pooop :*
Pai sa vedem.
acum depinde de gusturile tale.
costumul de baie eu zic sa iti iei din 2 piese ( dep de formele tale;;)) si roz pare de copil mik. nu stiu cu triunghi sunt cele mai purtate de cul bej sau albastru mrg
cele mai imbracate chestii sunt camasile lungi cu curele stramte pe tine la abdomen. cu niste colanti.( am mai zis. depinde de silueta u) imprimeu leopard sau zebra(cele mai purtate) ( blugii taiati nu se mai poarta sunt de moda veche. nici n-am purtat. sunt groaznici)si in pic. tenesi
la machiaj si la unghii te poate ajuta ea: http://www.youtube.com/user/julieg713
pup :*
Esti uh de moda veche fetita nu ma cunosti fata mea gandeste inainte sa scrii nu ma bag la mintea ta cum sa te duci la mare pe kaldura aia in kamasa frate ma faci sa rad
Serios? mai gandeste-te...
a si ziss ca seara se duce la discoteca. da in ce *** vrei frate ssaa se ducaa in tanga si in sutien nu gandesti ) si chiarrr blugii taiati nu se mai poarta ))))) si invata si tu sa scrii )
Bun. deci. eu ti-as recomanda sa nu asculti [ciufulix de menta] pentru ca. [acum. sa nu ma luati la injuraturi. ] nu stiu cum e in Sibiu sau de unde e ea. da pe la noi prin oras. prea mult roz inseamna PITIPOANCA. asa ca. bun. da. rozul e chiar frumos. eu, sincer, il ador. dar daca ai unghii roz, bluza roz, blugi taiati, si machiata cu ruj ROZ. daca vrei sa faci impresie buna, incearca ceva. care se poarta anul asta. [nu blugi taiati-moda secolului trecut gen. anul trecut se purta stilul marinar. adica. anul trecut un costum marinar era superb. in privinta unghiilor si machiajul, uita`te pe youtube. julieg [care a zis cookie] sa stii ca e foarte buna. sper ca te-am ajutat. Bafta! :*