Vorbiti la tel cat mai des, pe mess tineti legatura si daca el iti arata ce simte atunci si u poti sa ii arati, dar ai grija sa fii mai "sefa" sa zic asa ca atunci e in favoarea ta daca e sa se intample ceva sa nu te ia drept fraiera. Daca ai incredere in el si ii arati asta, atunci o sa tina gandeste-te ca peste 2 ani... daca si u o sa mai vrei, o sa fiti amandoi in aceeasi localitate:*
Pai, vorbiti pe skype, pentru relatii la distanta, sau pur si simplu pe mess, cu camera si microfonul. daca va placeti cu adevarat, sigur relatia o sa dureze. daca ai posibilitatea, fa-i o surpriza si viziteaza-l. funda?
Vorbiti pe mess, la telefon, surprinde-l scrie-i o scrisoare sau du-te intr-un weekend fara sa-i zici nimic! sunt atatea modalitati sa pastrezi o reletie la distanta! am fost si eu cu un tip 1 an jumate, ne desparteau 220 km insa, era perfect
ne vedeam mai rar insa clipele petrecute impreuna erau minunate merita toata asteptarea! dar am facut o prostie si l-am pierdut! acum regret enorm. eram sigura ca o sa imi ierte orice si uite ca nu a fost asa! mult succes! se poate mentine si o relatie la
distanta sa stii! popiki!