| EvangelineDS a întrebat:

Hi TPU problema e urmatoareaa:eu is in perioada de teste si trebuie sa copiez la unele materii pentru ca nu le inteleg vreau niste metodede copiat reusite ...eu stau pe randu de la usa in a doua banca si am un coleg [sau cativa] foarte paraciosi ce metode de copy as putea folosi sa nu ma prinda profii? mai ales daca se plimba prin clasa? va rog raspuns urgent!

4 răspunsuri:
| Patricia a răspuns:

Si eu stau tot in acel loclaughing
Eu eu eu stiu! Sunt experta :X, daca stii profesorul te pun sa iti pui caietele, penarul in banca poti sa scrii pe banca ce nu stii (cand trece pe langa tine acoperi si cu foaia de test...cu ceva) daca stii ca profesorii te lasa cu caietele pe banca iti scrii pe carte, pe fata/spatele caietului cateva rasp, daca stii ca profesorii isi fac de lucru in timpul testului si nu sunt atenti iti pui caietul in banca si copiezi...mult sau iti intrebi colegii, sau iti faci pe hartiute copiute si le pui in penar.Depinde de stilul profesoruluioh go on

| GeOrGiAnNA20 a răspuns:

Iti scrii pe telefon si il bagi pe maneca bluzei.cand nu e profesorul langa tine il scoti te uiti.am copiat asa in 3 ani in liceu.laughing

| EvangelineDS explică:

Fara raspunsuri gen invata si uh

| SexyBunny a răspuns:

Sa stii ca si eu am colegi foarte paraciosi. da eu nu am prea copiat ca dupa ce tot scrii pe foi, banci etc. iti ramane ceva in capwinking
dar daca tot te intereseaza metode foarte bune. intra pe fituica.com succes la copiat laughing