| AddaBăă a întrebat:

Hi TPU...sa incep cu inceputul acum un an si cev m`am indragostit nebineste(prima data) de un baiat dupa am fost impreuana 6 luni si brusk el sa desparetit de mine... dupa cateva luni imi trekuse, dar de cateva saptamana am inceput iar sa ma gandesc la el si il visez.verisoara lui (una din cele mai bune prietene ale mele) a vb cu el si si-a dat seama cu lui iink ii mai place de mine, dar a zis cu mai ajtepta ceva asta s-a intamplat acum 1-2luni dp el sa impakat cu fosta lui prietena tot o ff buna pyetena d a mea acum el este singur si inkearka sa vb cu mine in ultimul tipm nu vb d loc dar de o saptamana 2 ma baga in seama ce sa cred ma mai place? cum pot sa il recastig p. s. am uitat sa mentionez cu inca il mai iubesc enorm help mecrying pls! funda si vot al cel mai bun sfat!

5 răspunsuri:
| ynna93 a răspuns:

Pai zici ca el vorbeste cu tine de 2 saptamani? atunci tine legatura in continuare si daca el nu`si face curaj zi`i tu sa iesiti p`afara.si de aici te pricepi si tusmugbig grin

| fly4love a răspuns:

Fiecare are dreptul la o a doua shansa! acum depinde de voi doi!

| Teo a răspuns:

Incearca sa fi indiferenta cu el atunci pe el il va innebuni asta si o sa faca tot ce este posibil si imposibil sa te recastige. Daca nu reusesti asta propune-i o intalnire numai voi 2 si spune-i tot ce mai simti pentru el verde in fata si dupa il intrebi daca acest sentiment pe care il ai tu pentru el este reciproc, daca el spune da impacate cu el si vezi 2 saptamani cum se poarta si dupa astea 2 saptamani dupa purtarea care a avut-o fata de tine alegi ori cu el ori fara.
Sper ca am ajutat.Mult succes.happy

| kevin2oo a răspuns:

Poate asta n-o sa fie considerat nici pe aproape cel mai bun sfat,dar,crede-ma ca NU vrei sa mai fi cu el,nu vrei sa il recastigi,nu esti geloasa pe celelalte fete din preajma lui si etc.
A fost prima ta iubire,genial,superb,frumos si toate cele, dar A FOST. O sa regreti mult daca faci ce vrei sa faci, parerea mea SINCERA si personala (bineinteles ma credeti nebun dar asa va fi povestea) 1. Va impacati, totu merge super ok wow ce tare e ca iar sunteti impreuna. 2. Incepeti sa va certati (sau poate o sa te paraseasca ca prima oara (ceea ce e foarte urat din partea lui si daca as fi fata probabil pfoai... asa i-as da o flegma intre ochii)) apoi va despartiti (sau luati o pauza) apoi iar va impacati si iar merge bine. 3. Tot ce-am spus mai sus se v-a desfasura in cateva luni maxim,apoi v-a venii despartirea finala si totu va fi durere pentru tine si happy end pentru el (asa-s baieti in general(nu toti) si il bag pe el la general pentru ca asta e ce face el, e tipic masculin).
Continuam, eu am o chestie in minte chiar acum si ti-o impartasesc: Poate crezi ca altu ca el nu gasesti dar...cine e prost sa mearga pe unde a mai mers? De ce sa te intorci la el? De ce sa-l faci sa se intoarca la tine? Cauta-ti altul,poate va fi mai rau, poate mult mai bun si poate va fi cineva care sa te merite si tu sa-l meriti pe el. Lumea nu se v-a termina niciodata la nici un baiat, mereu vor fi alti si alti...si alti si tot asa. Si dupa cum spune citatu: Nu fi trist ca s-a terminat ci bucuros ca s-a intamplat (sau ceva de genu). O sa fie frumos o sa fie si urat pe "drumu" asta "al iubiri" dar asta nu trebuie sa te opreasca sa mergi mai departe.
Scuze ca ti-am bagat teoriile lu pitagora in cap dar asta e ceea ce cred eu si iti PROMIT ca daca vei continua sa incerci sa-l recastigi si il vei recastiga si nu se v-a intampla cum am spus eu ITI PROMIT ca vin la tine in oras (oriunde ai fi) si te las sa-mi faci ce vrei tu. ID-u de messenger al meu e kevin2oo iti dau si numarul de telefon daca vrei happy (bineinteles pe mess, bineinteles ca sa ma poti contacta sa imi spui ca nu s-a intamplat cum am spus eu).
Off.inca odata scuze ca ti-am bagat chestiile astea in cap,dar,ti-am spus cum e situatia... Nici nu stiu cati ani ai si poate nu intelegi ce ti-am spus eu acum sad scuze, dar, totusi ar trebui sa-mi iei in considerare sfatu. Te salut cu respect.

| fearr a răspuns:

Incearca sa fii mai distanta,chiar daca il iubesti enorm, si sa il lasi sa se zbata putin pentru atentia ta, asta daca iti doresti cu adevarat sa il ai langa tine pe termen lung.nu ii arta ca esti "disperata", caci astfel se poate intampla un fenomen dublu: 1-te vede ca fiind disperata, astfel simtind repulsie fata de tine, si 2-se simte umtraimportant fata de tine si te va desconsidera(te va lua de fraiera). sper ca ti-am fost de ajutor