Produse naturiste CaliVita cu efect antiherpetic (actiune antivirala):
Virago - Este o combinatie de extracte naturale de cea mai buna calitate din plantele gheara pisicii (Una de Gato sau Cat`s claw), Echinacea (purpurea si angustifolia), Pau D`Arco, frunze de maslin, lizina si zinc. Prin componentele sale are efect antiviral, mai ales asupra virusului herpetic. Echinacea ajuta la activarea macrofagelor, elemente cheie ale sistemului imun care distrug virusii, bacteriile si alti agenti patogeni. Pau D'Arco are efect de stimulare a sistemului imun, efect antiviral puternic. Lizina impiedica inmultirea virusului herpetic prin fixarea sa in locul argininei (aminoacid necesar inmultirii acestui virus). Zincul este indispensabil pentru buna functionare a sistemului imun.
Immunaid (gheara matei, gheara pisicii) - Stiinta medicala moderna a identificat substantele active ale plantei, care sunt considerate printre cele mei eficiente fortifiante ale sistemului imunitar, prin accelerarea formarii si activarii limfocitelor, accelerarea functiei leucocitelor de eliminare a celulelor straine, a agentilor patogeni si a substantelor nocive. Gheara pisicii este utila in tratamentul tuturor formelor de herpes. Zincul adaugat in produs creste efectul imunostimulant al plantei gheara pisicii.
Oxy Max (oxigen molecular) - Oxigenul imbunatateste imunitatea si rezistenta organismului fata de bacterii (mai ales cele anaerobe), virusi, micoze si paraziti in: imunitate deficitara, infectii urinare, tuberculoza, SIDA (ca tratament adjuvant), herpes, varicela, psoriazis, candidoza (Candida albicans).
Produse naturiste CaliVita cu efect antiherpetic (actiune antivirala):
VIRAGO - 3-6 tablete/zi.
IMMUNAID (Gheara matei, gheara pisicii) - 3-6 tablete/zi.
OXY MAX (oxigen molecular) - de 2 ori/zi - dimineata si la pranz - dilutii crescatoare zilnice, incepand cu 5 pana la 15-20 picaturi, in cate 100 ml apa plata.
In tratament se administreaza Virago sau Immunaid si Oxy Max.
Cu pasta de dinti sau cu o crema speciala! se va usca daca iti dai cu astea si iti va trece!
La fel si mie mi s-a intamplat, du-te la farmacie si spune-i ca ai un herpes =D mie mi-a dat ceva gen -> cu propolis nj cum.
Zăppă întreabă: