Pai. eu cred ca o sa o incaseze cand va fi la liceu pentru ca nu o sa o inghit nimeni mai ales daca se ia in gura cu toti ...si daca se mozoleste de la varsta astao nu are o imagine prea buna funda plisss va fi prima
Daca o sa continue asa nu cred ca o so suporte cineva...pe bune acum la 12 ani sa fi cu unu de 24 e putin cam deplasat nu?
totusi daca ea isi da atat de multe aere nu ar trebui sa o mai bagati in seama, sa o ''excludeti''(adica sa nu mai vb cu ea) cam o saptamana si apoi o sa vezi ca nu o sa mai fie asa.
Nu o sa integreze, nimeni nu o sa vorbeasca cu ea (doar cele ca ea si iti spun sunt prea multe) aceste "fete" se numesc CuRV*(haideti ca nu injur dar sa nu imi faceti ceva dar asta e adevaru.)
Poii crede-ma ca asa am si eu o colega si daca vrei sati spu pe clasele 1-4 totii copii nu au vb cu ea pentru ca siau dat seama ca este fitoasa pe clasele 5-8 totii colegi erau de partea ei nu-ti fa grij pentru ca la inceputul liceului totii vor fi cu ea si te vor da deoparte(crede-ma mi s-a intamplat in fiecare an)dar la sfarsit isi vor da seama ce fitoasa e! dar daca si ceilalti colegi sunt fitosii sunt ca ea atunci nu o vor vedea pe ea niciodata fitoasa pentru ca un fitos nu poate recunsoaste unul sper ca ti-am fost de folos crede-ma doar inceputul este greu...cine rade la urma rade mai bine
Consider ca ii fix prblema ei la cati ani se mozoloste si cu cine! nu cred ca ii treaba ta!
VulpeaDinUmbra întreabă:
___LlBl întreabă: