| adrian17 a întrebat:

Hi! TPU stiu ca poate suna deplasat si aiurea dar ce ar fi daca cei care sunt "daramati" in dragoste asa ca mine sa ne da-m id-urile sa ne cunoastem mai bine ca doar cei care sufera se pot cunoaste mai bine intre ei si oamenii doar la suferinta sunt uniti :X...am sa incep eu care vreti luati id-ul meu capy_junior... sper sa fiu de ajutor vreau cat mai multitonguebig grin:X:X

4 răspunsuri:
| Nirvana a răspuns:

Sa ti-l DA-U, sa nu ti-l DA-U...
Nu. Nu ti-l dau. Am uitat. Eu nu sufar din dragoste, iar daca o fac sunt mai mult genul care sufera in tacere.

| alone a răspuns:

Nu sufar dn dragoste da vreau sa t felikit pentru aceasta idee e ft buna, daca inpartasesti suferinta ta cu altcineva t simti mai bine si mai ales daca akel cineva t poate intelege:* sper sa-ti treaca cat mai repede suferinta:*

| nana a răspuns:

Salut adrian17. Am citit intrebarea ta si nu pot decat sa iti dau un sfat. Esti la varsta la care ar trebui sä te bucur de valtoarea tineretii. Faptul cä vrei sä iti faci prieteni este un lucru bun, dar, cautand sa discuti cu cei care trec prin aceeasi suferinta ca a ta, nu faci decat sä o lungesti si nu vei fii dacat tot timpul trist si dezamägit. In viata trebuie sa stii sa treci peste obstacole, dezamagiri si necazuri. Singurii care sunt in masura sa te ajute si sa te sfatuiasca sunt parintii, fratii, surorile sau familia ta. Nu esti singurul care s-a lovit de iubire si dezamagire. Tu trebuie sa treci peste amintirile serilor calde si pline de iubire, amintiri legate de persoana cu care ai fost pana acum si te-ai despärtit. Ai viata in fata si fete sunt multe. Trebuie sa stii sa revii la alta dragoste curata si nu mai revenii la ce a fost odata. Trecerea anilor v-a trece cu toate dezamagirile si bucuriile si nu mai rascolii iubirea. Capul sus si priveste in jurul tau la fetele frumoase care trec poate neobservate de tine si au fost si ele dezamagite la randul lor de o iubire trecuta. Daca inima ta v-a fii in continuare ocupata de o iubire apusa, trec anii si mai tarziu nu vei avea amintiri, vei avea numai suferinta in ea. Arata ca esti barbat si fii tare. Multa iubire si multe fete frumoase iti doresc. Pup.
nana

| EleNa_7853 a răspuns:

Si eu sufar dar nu inteleg ce am putea vorbi pe mess? eventual sa n-e facem planuri de sinucidere...