Pai intai e festivitatea de deschidere, care de obicei are loc in curtea scolii (daca nu e loc destul, sigur va fi undeva intr-o sala, te orientezi tu si te iei dupa ceilalti elevi). o sa fiti asezati in grupuri, pe clase. dupa festivitate mergeti in salile voastre, iar dirigintele va va da manualele si orarul + numele profesorilor cu care veti face orele. nu cred ca veti sta mult, maxim 2-3 ore. nu e obligatoriu sa vii cu parintii.
Pai se aduna toti elevii liceului, si de la SAM si de a 12-a, toti. Te duci impreuna cu restul colegilor in clasa in care o sa invatati, o sa cunoasteti dirigintele, o sa va spuna orarul, si ce veti face in urmatoarele zile. ~ o ora stati. Si nu, nu trebuie neaparat sa vi insotita de parinti.
Legat de parinti:depinde cat de descurcareata esti, dar eu anul trecut n-am vazut pe nimeni cu parinti, deci oficial nu e nevoie de ei.De stat la scoala, se sta pana se rezolva tot.Eu am stat cam 3-4 ore anul trecut, dar nu numai pentru a rezolva treburile acolo, si sa fac cunostinta cu noii colegi.