| Sweetyass a întrebat:

Hi TPU! Sunt putin cam incurcata in privinta asta: Cu cine sa raman pana la urma: cu baiatul frumos dar... sau cu baiatul mai putin frumos dar cu un suflet bun care ma face sa ma simt super bine. Trebuie sa mentionez ca tin tare la frumusete si as alege sincer prima varianta pentru ca dragostea nu tine o vesnicie si ma plictisesc si destul de repede ( nu prea o am cu dragostea si romantismele) dar si a doua varianta imi face cu ochiul adica: nu-mi place cum arata dar simt nevoia des sa vorbesc cu el. Chiar daca alegerea pare usoara pentru voi..pentru mine nu prea ee! Ce ar trebui sa fac sincer? Multumesc anticipat si o seara super sa aveti! :*

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| oOSaritaOo a răspuns:

Alege-l pe al doilea. Dacă ţi-ar fi plăcut de primul, nu ar fi existat niciodată al doilea. happy

| Iuliana_Crisan_1977 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa ramai cu cel pe care il alege inima nu mintea pentru ca ce alege inima e mereu alegerea cea mai buna. Sper ca te-am ajutat.

| Daphne a răspuns:

Acum nu am să-ţi spun ascultă-ţi inima, ci ia-o logic. Înţeleg.ţie îţi place de cel care arată frumos. Dar din câte am înţeles el e frumos doar pe exterior, nu şi în interior. El poate fi frumos dar dacă ţie nu îţi place felul lui de a fii, degeaba. Eu ţi-aş spune să îl alegi pe cel mai urâţel, dar cu suflet bun. Frumuseţea e trecătoare. şi aspectul fizic nu prea conteză, crede-mă. Acum e alegerea ta, nu trebuie să hotărâm noi pentru tine. Succes, să faci alegerea corectă!