| bLow a întrebat:

HI TPU. Va rog ajutati-ma am o problema mare in dragoste.
Am fost cu o fata timp de 2 ani de zile s-a despartit de mine acum o saptmana si ceva in urma, de cand a cunoscut pe o fata care e vecina cu ea precizez ca fosta mea prietena sta la tara si vecina ei are 25 de ani mai are 2 frati unul de 28 de ani care e casatorit in Germania si are nevasta si un copil nu stiu daca sunt cu acte.
Iar celalalt are 24 de ani care sta in Romania impreuna cu sora lui de 25 de ani si intre timp a venit si cel din Germania.
Problema este ca de cand sa imprietenit cu fata asta fosta mea prietena s-a despartit de mine a adus-o la scoala baiatu ala cu sora ei, ieri cand am intrat pe facebook sa pun poza cu noi 2 imediat a sunat-o fata aia pe fosta mea prietena sa o anunte ca eu am pus poza cu noi si sa vina imd la ea acasa. Iar eu nu vad rostul de ce se baga fata aia in relatia noastra,... a intrat fosta mea prietena pe facebook dupa contul prietenei ei sa imi spuna sa sterg poza cu noi 2 si ca nu ma mai iubeste si ca ne-am despartit, iar eu i-am zis sa se duca acasa sa vorbim la tel inntre timp ea a plecat acasa si fata aia imi zice pe facebook ca ma duc sa ii fac de mancare la barbat ( se dadea drept fosta mea prietena ) si nu inteleg de ce a bagat strambe intre noi 2.
Iar fosta mea prietena imi spune ca langa mine nu poate sa se angajezeze ca eu nu o las de exemplu vroia ospatarita e si normal sa nu imi convina asa ceva....si nu vroiam sa o pierd imi spune ca nu are putere sa mearga mai departe... si eu acum nu stiu ce sa ii spun cum sa o fac sa vina la mine stiu ca mai are sentimente maine as vrea sa ma vad cu ea si s-ar putea sa reusesc dar nu stiu cum sa ii spun ce sa ii spun sa o fac sa vina inapoi la mine stiu ca un om daca mai iubeste pe cineva e mai usor sa il faci sa vina va rog ajutati-ma eu am 20 de ani iar ea 19 ani, as face orice sa ne impacam, pur si simplu nici nu inteleg motivul exact al despartirii dar simt ca ne putem impaca.

Va multumesc din suflet

Răspuns Câştigător
| fluturas20 a răspuns:

Buna! Se vede ca o iubesti foarte multe dar iubirea asta a ta este cam sufocanta pentru ea. Nu trebuie sa te impui si sa nu o lasi sa lucreze pentru simplu fapt ca nu-ti place tie. Daca e ospatar asta nu inseamna ca se va da la altu. Parerea mea de fata este ca daca te intalnesti maine cu ea dai dreptate in tot ce spune si incearca sa fi mai indiferent, nu o contrazice. Fara suparare dar esti prea disperat, te cred ca o iubesti dar daca faci asa o vei pune mai tare pe fuga dar in schimb daca vei fi mai indiferent va crede ca nu mai are,, farmec'' asupra ta si va incerca ea sa te recucereasca! asta e psihologia inversabig grin la mine o mers de fiecare datalaughing Bafta!

| bLow explică (pentru fluturas20):

Poate dau senzatia de sufocant in ceea ce am scris mai sus dar nu sunt.
Prin sufocant vreau sa intelegi ca sunt cand vine vorba de locuri de angajare stridente precum ospatarita, etc... Eu o sun pe zi maxim de 5 - 7 ori si mai ales seara sa ii urez noapte buna si vise placute.
Iti multumesc pentru sfatul care mi l-ai dat tu o sa il pun in aplicare happy precizez ca ea mai ramanea si cate o noapte - 2 pe saptamana la mine poate reusesc si maine sa ramana depinde daca merge si la mine ce mi-ai spus tu.

Mai astept si alte pareri inca nu m-am decis ce sa fac.

4 răspunsuri:
| fluturas20 a răspuns:

Hmmm daca tu o suni de 5-7 ori pe zi, ea de cate ori te suna? Sti cum e jocul ala: du-te, dar nu te du? Trebuie sa o lasi sa-i fie ei dor de tine, sa vrea ea sa te caute. In ziua de astazi rar mai sunt baieti care sa iubeasca asa mult, poate sunt dar nu se arata si e de apreciat felul tau de a fi, dar noi fetele suntem putin mai prostute si ne simtim atrase mai multa baietii care sunt indiferenti decat cei care ne dau totul... avem o mentalitate foarte prostuta laughing si nici pana astazi nu stiu de ce-l preferam mai mult pe cel care ne ignora decat pe cel care ne iubestelaughing

| bLow explică (pentru fluturas20):

Nici eu nu pot sa stiu dar daca fac cum ai spus sa o las pe ea sa ii fie dor de mine, problema este ca prietena aia a ei o cheama pe la ea si sigur ii baga strambe intre noi 2, si daca eu nu fac ceva o va indeparta mai ales ca fosta mea prietena acum este ranita e sufiecient unul din baietii aia sa se dea bine pe langa ea si pur si simplu ajunge sa uite de mine in loc sa ii fie dor de mine, ai vreo idee cum sa ma port maine in afara de indiferent cum sa o atrag usor, usor sa vina la mine si sa ramana peste noapte, pentru ca am de gand sa ma port foarte frumos, ea a mai ramas la mine noapte deci nu ar fi o problema happy

| fluturas20 a răspuns:

Ar fi o modalitate! Spune-i ce simti in cuvinte frumoase si chiar daca te deranjeaza prietena ei nu-i da satisfactie aleia si incerca sa-i interzici sa se mai vada cu ea ca asa faci mai rau. Spune-i ca ai incredere in ea. Asa ca ai incredere in ea si in alegerile ei sustine-o chiar daca nu esti intru totul de acord cu ea, daca tu nu-i dai motive de cearta ea nu o sa aiba ce o sa faca chiar daca prietena ei o va influenta pentru ca ea se va gandi ca tu ai incredere in ea si asta va insemna totul si nu va vrea sa te dezamageasca(sper)!