Hmmm.pai si eu odata am facut chestia asta dar nu mi-am facut tema si am mers cu o fata la bibilioteca. I-am zis bibliotecarei ca nu facem ora ( ca o data pe an e un targ educational care doamna de romana de obicei mergea dar ea avea ore in acea zi si i-a interzis directoarea sa se duca la targ. Plus ca mai auzeam niste zvonuri prin clasa ca facem roman, ca nu facem romana, deci intr-un fel eram confuza) Ok. am stat acolo toata ora si am venit inapoi in clasa.Am intrat si toata lume ne zicea: "dar unde ai fost toata ora" "dar de unde ai auzit ca nu face romana" etc... Si cand-colo astia faceau cea mai faina ora. Ora de imaginatie. Ne-au zis ca ne-a pus absent nemotivat, punct scazut la purtate, si ne baga in consiliu. A doua zi, am spus doamnei ca nu stiam ca facem ora deoarece credeam ca e in targul ala. Ea apoi spunea ca daca pleca undeva ne lasa pe altcineva in grija noastra si toate alea. I-am spus ca poate sa se duca la d-na bibliotecara si sa intrebe daca am fost acolo. S-a dus aia intr-o pauza sau nu stiu...in fine si s-a convins ca noi de fapt stateam in biblioteca si citeam carti. Profa ne-o iertat si cam asta a fost. Eu iti sugerez, sa nu mai faci aceasta greseala, si stiu ca esti constienta de acest lucru. Roag-o pe diriginta ta sa stati de vorba intr-o pauza, sau dupa ore, si sa-i explici ca a fost o greseala, si esti constienta de greseala ta. Promite (pe adevaratul sens al cuvantului adica chiar sa faci chestia asta) ca nu se va mai intampla. Si daca te intreaba dc n-ai fost in ora zici si tu ca nu stiai ( sau nu ) in fine. Iti recomand ca sa nu mai chiulesti. Si stiu ca nu a fost vina ta ( sau intr-un fel) Iti urez multa bafta. :*
P.S: Daca intr-un fel astia te-au iertat dar se uita putin urat la tine, mai bine muta-te din scoala.