Hi
"Ce nu'ti place? Ca inima ta tot la mine trage?; x
Spirit latin, iubesti dar n`ai n0r0k, 0 iei de mica, 0 cresti pan` se fke frumoasa foc!
"si-as vrea sa'mi spui acum Ca nu stiu sa dau clasa ti-as rade in fata Si ti-as spune : Lasa fanii sa vorbeasca!""
Vei avea mereu o slabiciune pentru EA. Ca te-a iubit cum ALTA nu putea! iar cand te va vedea, doar viata iti va insufla Ca EA a citit mereu in ochii tai, ce simtea inima ta"
Arunca sh tuu` putin pamant cand am s` mor sh prefa`te macar ca`0 sa-ti fie dor"
"Te crezi un pitbull, nu`? Dar esti m0ale ca un catselush d plus Sh stii` ca nu` rez0lvi nimic cu latratuu`, esti prea las s` musti asa ca sezi, Labush"
"Un t0ast pentru noi, pentru cei care ne-auu` avut, pentru bulangii` care ne-auu` pierdut si pentru n0r0c0sii` c urmeaza s` n aiba!"
Ea e cea mai buna prietena a mea, frange`i inima si`tsi voi sparge fatsaa`
Ai pus prea mult suflet, nu`tsi fke c0rectsie, n`ai gresit cu nimic deci ia`0 ca pe`0 lectsie, nu` jura ca nu` 0 s` mai iubesti, 0 s` fie altuu`, poate tuu` 0 sa-l ranesti!"
Sh atunci cand dam d greuu`, tuu`mi spui " 0 s` fie binee` "
uite cateva status-uri:*
sper sa iti fie de folos
Zambeste iar si priveste putin. Orice pahar jumate gol mereu e si jumate plin
Vei mai iubi asta o stiu
O sti si tu destul de bine
Eu sunt aici exemplu viu
Iubesc acum, dar nu pe tine!
orice minut, e un inceput, viata merge inainte indiferent de ce ai facut, poate ai gresit, poate ai mintit, ti-am mai spus, ne vedem acolo sus
inainte sa plec am suflat aburi peste imaginea ta, si am scris cu degetul DISPARI
De cate ori vad visele cum se sfarsesc, de atatea ori ma ambitionez sa reusesc! Am drumul meu si asta nu se va schimba, se aude o voce : shhh` : speranta moare ultima!
Majoritatea prietenilor sunt ca umbra. Nu apar decat atunci cand e soare
-Realitatea nu e niciodata la fel de frumoasa ca visele pe care ti le-ai facut...
-As fi renuntat la tot pentru tine! Tu ai renuntat la tot, dar si la mine.
-Nu te vreau` in viata mea. ai avut sansa ta.De ajuns cu bla bla bla!
-Cand vine vorba de el, sunt o persoana egoista:X
-Esti doar un tanar actor plin de talente, excelezi la capitolul lipsa de sentimente.
Ştii;>.; x Dorinţele sunt pe gratis... >;] Eu Nu!; x
Si ti-am promis ca nu te mai mint Ca tot ce simt iti spun Ti-am promis ca intr-o zi O sa ma tin de promisiuni
DaCa` ai impresia` ca totul` va Dura La nesfarsit`. Bun venit in Realitatea` cruda`. Gandesti gresit`!"
Un prieten bun, un zambet curat. Un cer senin cand norii au plecat. Un gol perfect in ultimul minut. Emotia unui inceput. Si atunci mi-aduc aminte, Ca am invatat sa simt fara cuvinte.
Un iubit te poate injunghia in inima, un strain in fata, un prieten pe la spate. Dar prietenii adevarati nu poarta cutite la ei.
Fetele si pisicile fac intotdeauna doar ce le place. Baietii si cainii ar trebui sa accepte acest lucru si sa-si vada de treaba lor
Ma vrei inapoi? Eu nu, Iti spun doar atat. Nu miza pe faptul ca odata m`ai facut sa plang. Am mai crescut
»-(¯`v´¯)-»Si crezi ca nu mai stii cum ma cheama? Si crezi ca nu mai stii cine sunt? Si crezi prost fraiere ca tot viata ta sunt!»-(¯`v´¯)-»"
sper sa iti placa :*
Sunt o mica vrajitoare cine ma saruta moare un baiat ma suratut 7 zile a oftat
Da` stiu c`au fost prea multe ploi Si ne-am promis ca daca unu` cade, cadem amandoi Prea multe ploi, chiar n`am vrut sa mangai alt chip Da` cu amintirea ta`n piept, nu pot fi fericit.
Sunt o fata`rasfatata de toti`baieti adorata
Te dobor dintr-o privire si`ti spun:
Draga uh nu esti destul de bun pentru mine
Talentul meu e unicat de multe fete invidiat, multe a-ti vr sa fi-ti ca mine dar va zic eu:NU VA TINE!
Am mai pierdut inca o clipa, inca un an, inca o viata degeaba … te-am pierdut pe tine …
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi
Azi esti orbit de fericire si ai uitat ca cineva traieste doar pentru tine. Dar maine vei cadea dintre nori si vei privi in urma… ma
vei vedea acolo si vei sti ce inseamna regretul.
Iubirea te inalta, iubirea te coboara, iubirea iti da aripi, iubirea te omoara. Nu ma ucide, iubeste-ma!
Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile or sa te impiedice sa vezi stelele!
Iti cer iertare, stiu ca nu crezi ca ma doare, poate daca ai vedem lacrimile mele care cad in fiecare seara pe perna m-ai crede, te rog iarta-ma
Sper ca te-am putu ajuta
fundita?
"Va veni o data vremea cand in urma vei privi... ai vrea sa reinvie toate bucurii si nebunii, dar trecutul se ascunde, nu mai vine NICIODATA numai amintirea spune ca"Asa a fost o data!"
"Daca pentru un moment ai crezut ca o poti distruge, priveste`o acum:zambeste si e dulce ♥♥♥"
"E greu sa iubesti, si va fi intotdeauna, dar adu-ti aminte ca cineva te iubeste, si acela sunt EU!"
'Bune si rele am impartit nu`mai cu tine. Iti multumesc din suflet ca ai grija de mine "
'Femeile sunt creaturi menite sa fie iubite, nu intelese!"
"Oricine-ai fi ai un rol.Cine-ţi testează speranţa spune-i în faţă : Ştii. eu aşa-mi trăiesc viaţa!"
"Si daca maine ar fi sa mor, as vrea sa mor, sa mor de dor, pentru baiatul ce l`am iubit si pentru mine a suferit."
"Nu m`am nascut in puf, dar ma bucur de viata. Pot zambi daca vreau, in fiecare dimineata`!"
"Si pentru el, Satena lui e cea mai importantaa` !"
"Ochii ei ascund secrete`; x Ca jurnalul unei fete!"
"Poate incerc prea mult sa m`amagesc... ca te pot uita, dar si acum simt pe buze... uneori` Sarutarea ta`!; x"
"Esti cel mai mic castig si totusi o comoara.Esti gandul ce-mi da viata dar totusi ma omoara.Esti cel mai dur cosmar si cel mai dulce vis.Esti un colt de iad dar si un paradis "
Sper sa-ti placca`!
ralucutsa_9367 întreabă: