anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi! Urgent help pls! cand eram mai mica eram complexata de faptul ca sunt de la tara, aveam colegi in liceu care se purtau urat cu mine si ma invidiau.
Impinsa de societate s, aiurita am inceput sa mint despre mine(doar de unde sunt) si acum sufar.Sunt cu un baiat de 4 luni de zile, avem o poveste frumoasa si tine foarte mult la mine.el este dintr un oras..eu dintr o comuna.eu locuind cu facultatea in oras, culmea l am mintit ca sunt dintr un alt oras si mai rau toti amicii, familia lui stiu exact acelasi lucru.Sincer mi-e rusine de mine,nu de cine sunt,de faptul ca am mintit mi-e rusine,chiar nu aveam nevoie sa mint,omu cred ca ma placea indiferent,iar acum eu am devenit distanta cu el pentru ca nu ma mai suport pe mine, m am saturat de minciuna asta si nu stiu cum sa o rezolv, mai exact cum sa-i spun...Ma va ierta oare? Sunt disperata pentru ca il iubesc enorm, si mi-e frica sa-i spun adevarulsad.Va rog, fara critica, doar puneti-va in locul meu crying(. Multumeschappy

3 răspunsuri:
| DayByDay a răspuns:

Buna ^^ daca te iubeste cu adevarat cu siguranta te va ierta, deci spune-i adevarul happy si data viitoare incerca sa ai mai multa incredere in tine si nu mai fi complexata de faptul ca esti dintr-o comuna.

| Corinnààà a răspuns:

Dacă te iubeşte nu prea cred că îi va păsa.

| Rebecaaaa a răspuns:

Adriana, nu este nici o rusine ca esti de la tara. Si eu sunt de la tara. Daca prietenul tau chiar tine la tine te va ierta. Incearca sa ii explici exact de ce l-ai mintit in legatura cu locul unde stai.Sunt absolut sigura ca te va intelege. Nu iti fie teama, fii increzatoare. Pupici multi si bafta:*