| IoanaIoannaa a întrebat:

Hi! Va rog ajutati-ma! Vreau sa slabesc pana prin iulie vreo 5-6 kq.
Eu am 1, 51 si 44 kg.Deci ca sa am o greutate cel putin NORMALA trebuie sa slabesc cel putin 3 kg.
Plzz ajutati-ma! Orice: dieta, exercitii fizice...

Eu ma gandeam asa:
-sa mananc in fiecare zi o portie de supa de varza
- sa merg la strand sa inot de 3 ori pe saptamana
-sa fac exercitii de aerobic macar 20 min. pe zi

Va rog spuneti-mi cum sa slabesc!
Ceaiul verde ajuta?

5 răspunsuri:
| Sumanariu_Adrian_1994 a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=pNqrkGnkUWc faci asta odata pe zi, mergi la inot, alergi in fiecare zi, sa manci neaparat de 3 ori pe zi si cel mai importand dimineata si ar fi indicat in fiecare zi la aceeasi ora, evita fastfudurile si painea

| RisenAngel a răspuns:

Ca sa slabesti 3 kg nu prea ai nevoie de regim ci doar de exercitii fizice si sa bei multa apa ca sa iti maresti rata metabolismului. Deci mai bine fa exercitii cardio HIIT de 3 ori pe saptamana si atat

| veveritacafenie a răspuns:

Propunerea mea e sa nu mai mananci paine deloc decat de aceea neagra o data pe zi, sa nu mananci dupa ora 16:00 seara si sa mananci ce vrei dar foarte foarte putin de preferabil fara prajeli si fara grasimi doar salata si fructe, legume daca potiwinking si sa alergi cel putin 15 minute pe zi
sper sa respecti aceste sfaturi si te asigur ca o sa slabestiwinking :* funda? :* big grin

| AndyLavy a răspuns:

Eu stiu pe cineva care are 155 si 42 de kg si e slaba moarta. nu-mi imaginez de ce ai vrea sa mai slabesti. in fine. cu ceea ce ai spus tu acolo sigur vei slabi intr-o luna macar 4 kg. succes!

| Ivanovicius a răspuns:

Fii atent aici:
- supa de varza e boss
- reduci painea cu 75%
- in loc de paine unsa cu Nutella bagi doua mere / pere / o felie de pepene
- 20 genoflexiuni dimineata, la amiaza, dupa-masa si seara (deci in total 80 pe zi). Faci asta o luna si ai slabit si mai mult decat 3-4 kg!