| NikiNicole a întrebat:

Hi! voi cum faceti sa va convingeti parinti atunci cand ei nu spun da din prima?

Răspuns Câştigător
| BYU_5211 a răspuns:

Simplu. Daca spre exemplu, vrei sa mergi undeva le explici din prima ca ai sa mergi cu prieteni de ai tai pe care ei ii cunosc si nu au nimic impotriva lor, le argumentezi ca nu au de ce sa isi fac griji, si le spui ora la care te intorci, daca te tii si de cuvant vor avea mai mare incredere in tine. Bineinteles ca depinde foarte mult de situatie, varsta ta si de cat de stricti sunt ai tai. Sper ca te-am ajutat! :*

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Acum trebuie sa ii intelegem ca ei nu dispun de conditiile optime pentru a ne satisface orice nevoie asa ca in unele cazuri o inteleg dar dupa o vreme imi spune ca imi da bani sau ce imi trebuie.

| Supps a răspuns:

Eu nu cer voie, eu doar ii instiintez in legatura cu ceea ce urmeaza sa fac, asta daca am timp. laughing

| noi3 a răspuns:

Le oferi ceva in schimb.
le spui ca esti insiguranta acolo pentru ca...
iar daca nu vor, te retragi la tine in camera aparent suparat si nu mai vorbesti cu ei.

| RoxXxiIi a răspuns:

Nu le mai spun nimic. Ma duc la mine in camera. nu mai ies jumate de ora de acolo apoi vin ai mei si im spun da!laughing

| Annemari3 a răspuns:

Eu spun " Haidee nu-ti mai cer nimic niciodata, e tot ce vreau. daca spui da fac aia aia aia."
. Merge APROAPE mereu big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În primul rând nu încerc să-i conving prin vorbe,ci le demonstrez că merit ceea ce cer. Spune-le că vrei mult ceea ce ceri, iar dacă eşti slăbiciunea lor, te asigur că o să primeşti (trebuie să fii conştientă că părinţii au posibilitatea să-ţi ofere ce vrei).