Copilul din tine trebuie sa ramana toata viata, sa-l simti, dar daca te consideri prea copilaroasa si iei lucrurile in joaca, timpul va rezolva aceste lucruri.Nu-ti impune ca nu e nevoie. O data cu trecerea vremii prinzi si experienta in toate, fara sa vrei uneori, iar "copilaroasa" prb ai sa fi mereu ca asa este caracterul tau, dar vei deveni putin mai matura cu timpul, treptat, pentru ca vei intelege din ce in ce mai bine ce nu intelegi prb acum, sau nu consideri ca e important, cat sa-i dai atentie. Dar cati ani ai? Daca nu ai peste 18 nu-ti face griji, nu e bine pentru cineva dupa parerea mea sa fie rigid, iar maturitatea o capeti treptat, nu toti la acelasi nivel...Bafta.
Sczi
o sa reformulez intrebarea
deci ce trebuie sa fac sa nu mai fiu asa copilaroasa
Nu poti pune o limita sa spui ca "gata, de maine voi fi o persoana matura, serioasa si capabila de lucruri mari". Lasa asta in seama timpului si in situatiile pe care urmeaza sa le traiesti. Si eu sunt copilaroasa, chiar foarte tare si sunt si mai mare ca tine, insa eu nu ma plang. Sa fi o fire vesela mereu si putin "cu capul in norii" nu este un lugru de temut. Pur si simplu simti nevoia sa nu ai de aface cu seriozitatea sau maturitatea.
Vazand atati adulti (maturi fiind) mereu tristi si cu capul numai la probleme zilnice nu prea iti vine sa te transformi si tu intr-o "matura". De aceea eu te sfatuiesc sa ramai asa. ca vei avea tu timp sa te maturizezi.
Sa te maturizezi! Asta nu vei reusi sa o faci, doar dupa ce acumulezi experiente de viata
Păi in primul rând ai grijă cum te îmbraci
Ai grijă la sentimente*de bucurie *
Încearcă să te controlezi...
Si nu stiu...
Încearcă să pari mai serioasă
Dar nu prea serioasă