| FunkySmile a întrebat:

Hi. Vreau sa o trezesc pe prietena mea la realitate straight face. Faza e ca are 16 ani, e copilaroasa foarte copilaroasa, si eu pot sa zic ca sunt copilaroasa dar cu o oarecare masura. Ea se agata de persoane, e foarte sufocanta si lipicoasa. Daca iesim cu mai multi in parc si aducem pe cineva nou cu noi si prezentam aceea persoana si ei se agata de ea si sta numai cu ea uitand de noi sad. Mi se pare penibil si alte multe chesti. I don't want to see Gen: are o problema cu o chestie ( nu dau nume tongue ) de cate ori vede acel lucru pe oriunde mergem vrea sa faca poze cu acel lucru si e destul de penibil, uneori pare obsedata.sadI don't want to see

Am inteles-o de atata ori si am trecut peste multe. oh go on Mie prietena si o inteleg.love struck

O data am iesit cu ea in parc si avea tenesi noi si cand am urcat in tramvai am calcat-o din greseala si a inceput sa faca ca toate alea prin tramavi sa tipe ca sunt tenesi noi si cum o sa se duca cu ei acasa murdari I don't want to see si era si un baiat simpatic love struck a fost un moment penibil pentru mine si multe altele. Inteleg erau tenesi noi, dar totusi a fost o greseala, se mai intampla, nu trebuia sa faca ca toate alea prin tramvai si chiar sa inceapa si sa planga sad, mi-am cerut scuze... dar nimic sad.

O inteleg, o sustin, imi e prietena tin la ea mult si nu vreau sa o pierd love struck dar vreau sa inteleaga ca e prea copilaroasa la varsta asta, chiar si acum isi mai cumpara papusi I don't want to see. Dar daca trecem pe langa mai multi baieti vezi doamne ce doamna e ea, merge cu privirea inainte si cu un mers din ala de model. bla bla bla... pe langa ei si are senzatia ca toti se uita dupa ea.

Vreau sa o trezesc la realitate nu sa o schimb. Sa inteleaga ca inca mai suntem copii si trebuie sa profitam de asta dar nici chiar asa.

Nu vreau sa fiu inteleasa gresit, dar totusi are 16 ani nu 7.

A da si faza cu vorbitu... am incercat nu vrea sa ma asculte.

E prea devreme sa se maturizeze evident, dar nici sa se comporte ca un copil 7 ani. Are 16 ani totusi ar trebui sa fie oarecum o domnisoara.

Ceva sfaturi cum as putea sa ii arat ca nu e bine sa fii chiar atat de copilaroasa, sufocanta...
Tin mult la ea si vreau sa ii arat ca uneori e chiar enervanta si observa si altii asta, mai ales persoanele noi de care se agata desi ei nu ii zic nimic din bun simt ne spune noua sad.

Ceva sfaturi... love struck

Răspuns Câştigător
| NorbO a răspuns:

Sti uneori e ok sa vb si sa ii spui parerea ta dar sti is sanse foarte mari ca ea sa se supere si sa nu te mai vada prietenastraight face
Deci un sfat mai bunicel cand vedeti ca face "prostii" ignorati-o
Bafta!

2 răspunsuri:
| LiveYourLife a răspuns:

E cam greu sa poti schimba pe cineva
spune-ti intr-un moment lucrurile care nu va plac la el, dar nu stiu daca e prietena ta ar trebui sa o accepti asa cum ewinking
eu stiu ca atunci cand nu itit place o persoana nu stai in jurul acelei persoanewinking
e greu sa schimbi pe cineva findca e greu sa te schimbi pe tine insuti...

| SmushyPapanasulcuDulceata a răspuns:

Pai... gandeste-te cum ar fi ca cineva sa vrea sa te schimbe pe tine! Adica fiecare are defecte oh go on, dar nuuu trebuie sa-i reprosezi asta!
Uhm... si eu sunt copilaroasa, si? happy
Hope I helped.