Pt k ai alt profesor la fiecare materie si fiecare cu mofturile lui :p
pentru ca ai materii noi :p
pentru ca o sa ai note, nu califikative
dar mie mi-a placut foarte mult in a5a, mai mult decat in clasele 1-4
e mai misto! :p
si nu e chiar asa greu
trebuie doar sa fii atenta la ore si sa iti faci temele
Dar depinde mult si de profesori cum preda fiecare, ca inainte era cu d-na sau d-l invatator la fiecare materie erai obisnuit/a
dar o sa te obisnuiesti tu si cu profesori
Pentru ca ai profesori la fiecare materie, fiecare vine cu pretentia sa stii perfect obiectul lui, dar nu te speria daca iti faci temele si te tii de carte o sa ai numai note bune.Succes
Fiindcă vei avea mai multi profesori. Dacă până atunci te-ai obişnuit cu învăţătoare acum vei avea o dirigintă şi câte un profesor pentru fiecare materie.
Pentru ca nu mai o singura profesoara ai o colectie intreaga si iti da note de la 1-10
De ce? Pai simplu, pentru ca in clasa a V-a ai profesori la fiecare obiect, si cu cat inaintezi in varsta si in anii de studiu va fi si mai greu, apar materii care nu le-ai mai facut pana acum, dar daca esti atenta si iti place sa inveti totul va fi ok.Bafta multa si nu te descuraja.
Hey!
Si eu am avut mari emotii in clasa a V-a. Totul era nou: profesorii, scoala, colegii.
Diferenta e ca vei avea cate un profesor la fiecare materie, dar toti va vor ajuta sa va acomodati. Evident, pentru ca sunt constienti de faptul ca ati avut pana acum un invatator.
La inceput vor fi mai iertatori, dar eu una m-am acomodat usor, chiar daca nu sunt o fire prea sociabila. Invat la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu, iar acolo este destul de greu, dar tot m-am acomodat foarte repede. Si tu o sa te acomodezi, nu iti face griji, nu este asa de greu!
Pentur ca apar multe schimbari. nu mai aveti invatatoare... acum aveti un profesor la fiecare materie...vi se va schimba aproape tot... veti avea materii noi... pana va acomodati este greu. dupa aceea...
In clasa a5a apar profesorii. pana te obinuiesti cu ei
in rest nu e ff greeu.
O sa te descurci daca vei fii atenta la ore vei invata pe jumtatate lectia in clasa.
Succes in noul an scolar
Bye.bye
Sincer, clasa a 5-a nu e asa de grea.Intr-adevar, ai profesori la fiecare materie si dureaza ceva timp pana te obisnuiesti cu ei. Dar ai sa vezi ca va fi mai bine decat cu invatatoarea, nu mai sta nimeni asa de mult pe capul tau, daca vrei sa inveti, inveti. Daca nu vrei, e problema ta.Nu mai sta nimeni sa te cocoloseasca, sa se roage de tine sa iti inveti lectia( sunt si exceptii bineinteles). Daca pana acum ai fost un elev bun, asa vei fi si de acum in colo. Daca nu ai fost un elev bun, din clasa a 5-a ai sansa sa te schimbi. Cel mai important lucru este sa inveti de prima data, deoarece prima impresie in fata profesorilor conteaza cel mai mult.
Poi...simplu pentru ca la fiecare materie ai un profesor...si nu mai e cu calificative, ci cu note
Deoarece avand invatatoare/invatator in 1-4 nu esti obisnuit cu profesor/profesoara la fiecare materie si fiecare dintre profesori /profesoare vrea sa stii materia dumnealui/dumneaiei dar invatand nu ai nicio problema. Dureaza o perioada pana te acomodezi. Succes!
E greu din cauza ca ai coleig noi. profesori noi.
da la invatatura ii f usor
Pentru ca va fi ceva nou.nu vei mai avea invatatoare ci profesori la fiecare obiect. oricum sa stii ca nu este greu.bafta la scoala:*
Se zice ca e greu in clasa a 5 pentru ca trebuie sa te acomodezi cu profesorii si in fiecae ora ai alta persoana in fata cu caractere diferite si na trebuie sa le inveti caracteru la fiecare ca sa n-ai probleme cu ei.
E greu pentru ca iti iei capace de la cei mai mari esti junior ...glumeam bineinteles... e nasol cu schimbarea de la invatatorul care era ca al doilea parinte la profesorul care nu pune suflet deloc si are pretentii... exista si exceptii; ...Multa Bafta!