Eu cred ca se exagereaza! e bine sa dam cateva teste, pentru a ne verifica cunostintele, dar sa dam la toate materiile intr-o saptamana e prea mult! :O
Dar cine se mai gandeste la cat avem noi de invatat? pentru ei conteaza doar sa dam testele...
Asta e!
Aceste teste sunt absolut normale, din punctul meu de vedere, deoarece profesorii vor doar sa vada ce mai stiu sau tin minte elevii din anii anteriori, ma rog uni nu mai tin minte nimic, alti da, alti le incurca, alti le stiu la perfectie, chestia e ca profii incearca sa-si faca o idee despre fiecare elev in parte si sa vada la ce nivel se situeaza. Astea se numesc testari initiale, cred ca sti, sunt foarte "populare", si nota de la ele in general nu se trece in catalog. fundita?
Nu conteaza la intrarea in liceu... eu deja sunt la liceu si tot dau teste! Astea sunt doar pentru a ne urmari evolutia!
Dupa esecul de anul asta de la bacalaureat... vor sa se asigure ca nu se va mai repeta!
Buna! suncer ma enerveaza! dar trebuie sa le dam ptk mi-a spus o dn profeoara ca sunt adaugate la dosarul nostru personal si ca va conta la admiterea de la liceu! asa caa trebuie sa reluam caietele din anul precedent! succes la testele predictive! multaa baftaaa!:X:X pup fundita?:X