| Ella_4817 a întrebat:

Hi!:-x pai... sa va zic.Eu vreau sa le fac la prietenele mele un cadou de >craciun.:"! si nu stiu ce sa le iau.thinking una e Gemeni si una e Scorpion!:-x
Ce cadouri credeti ca o sa le plaCaa?:X Cele mai frumoase idei de cadouri primesc funditaaa!:-x

Răspuns Câştigător
| mariamarybu a răspuns:

Gemeni: un inel, o carte, un stilou, un jurnal, o bratara, un ceas, un tur cu balonul cu aer cald, o agenda.
scorpion:o carte de agatha christie, un telescop, lotiuni pentru baie, uleiuri si sapunuri, flori, lumanari, jurnal, o masca, o carte despre kama Sutra, o racheta de tenis, lectii de caiac, o coaziera pe ocean, carti de tarot, jocuri, un acvariu cu pesti tropicali, un parfum.

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Pai nu stiu ia-le ceva pe care sa fie scrisa sau desenata zodia lor daca stii ca le intereseaza chestia asta cum ar fi o ceasca [in care sa puna ciocolata caldalaughing] sau alte lucruri si anume:
-un plover calduros perfect pentru sezonul aceasta
-un set compus din caciula, fular si manusi
-un parfum elegant cu pretul in functie de bugetul tau
-o poseta
si alte lucruri acum depinde de preferintele lorhappy si de suma de bani pe care esti dispusa sa o cheltuiesti bafta si sarbatori fericite:*
-

| Mandy a răspuns:

PAi
Daca vrei, le poti lua ceva de duflet, cum ar fi, un lantisor cu un pandantiv, care simbolizeaa zodiile lor
ori, ceva care sa aveti toate 3 [o bratara, un inel] depinde de posibilitatile tale financiare
Mai poti sa le cumperi care un set de fular+caciula
ori ceva care sa aiba legatura cu zapada happy

| Bebelushaaː a răspuns:

Uite la ce m-am gandit eu in timp ce iti citeam intrebarea:
ma gandeam ca ar fi frumos sa iei niste lanticuri de genul asta
http://www.google.ro/......tp?/imgres r:12, s:50&biw=1020&bih=567

sau orice care sa va lege sau sa aiba un anumit simbol pentru fiecare dintre voi. Sau poti sa le faci ceva handmade daca te pricepi :).
pupici :*

| Ionut_2080 a răspuns:

Teoretic ai putea sa cumperi cam ce-a scris Olivea insa cel mai bine ar sa le iei ceva si sa stii ca vine din inima si sigur le vor placea, mai ales scorpionului pentru gemeni e mai greutlaughing insa poti alege si alte chestii cum ar fi o carte gen sf sau despre iubire(fetelor scorpion le place asa ceva) sau poti lua un lantisor(sau daca vrei poti sa-l faci chiar tu) cu inscriptiile zodiilor lor oricum cea mai buna idee este sa le iei ceva si sa stii ca vine din inima si sigur le vor placea