| zSchizophrenic a întrebat:

Hii.Am o problemasad. Sincer am cu prietenu`meu 11 luni de cand suntem impreuna... Iar`eu nu cred ca sunt total convinsa, ca stiu sa sarut cum trebuie.Adica el tot timpu` ma ia cand ii sa ne sarutam[El o face bine]. Da`daca eu il iau, nu il sarut cu limba exact in gura.[Suna ciudat]. Parca mii si teama ca o sa creada ca nu stiu sa sarut si alte chestii...Cum sa procedez? Sa`mi fie teama de ceea ce o sa fac? Sau? Helpcrying. Fundita+Vot : D[Scuze categoria]:-

Răspuns Câştigător
| Bianca_3626 a răspuns:

Hei,nimeni nu a stiut prima oara sa sarutetongue Totul vine de la sine! Pana te obisnuiesti si vezi cum trebuie sa procedezi lasa-l pe el sa actioneze, sa te sarute el! Tu incearca sa lasi emotile la o parte si sa incerci sa fii tu insati si sa fii calma si vei vedea ca vei reusii!
Nu cred ca nu stii sa saruti! Daca sunteti de 11 luni impreuna inseamna ca ii place de tine si nu il deranjeaza felul tau de a saruta!

Succes si ai incredere in tine>big grin

4 răspunsuri:
| UninspiredName a răspuns:

Hey. nu te descuraja. daca vrei sa il saruti tot dupa el trebuie sa te iei. si nu e neparat nev sa o faci bine. nimeni nu se naste invatat.asa ca nu ai de ce sa te temi.deci bazeaza'te pe el si pe ce stii. Si mult succesbig grin!

| Cubulets a răspuns:

Sincer, daca te iubeste, nu o sai pese cum o sa faci tu, atata timp cat stie ca esti a lui si ai timp sa inveti.
Bago si tu la el in gura(pfoai chiar ca suna ciudat).Nu se va intampla absolut nimic.Credema!

| dindu a răspuns:

.nimeni nu stie din prima. spune`i ca trebuie sa vorbesti ceva cu el.roaga`l sa te ajute si spune`i ca nu te descurci happy. sper ca am fost de ajutor :*.

| photographer24 a răspuns:

Treci pe la mine ca te invat eu sa sarutihappy