| D3Dulici a întrebat:

Hii:* (dau Funda si vot:*) deciibatting eyelashes din cauza certurilor cu iubitul (foarte dese) si problemelor din familie.(asta in ultimile 2 luni) nu cred ca a existat zi in care sa nu plang si sa ma enervez la maxim, si uneori chiar pe motive banale. Serios, nu stiu ce sa fac ca sa nu ma mai enervez asa repede(mentionez ca am devenit foarte sensibila). Voi cum faceti sa scapati de stres? sau cum reactionati atunci cand sunteti nervosi? cum va calmati? va rog ajutati-ma am mare nevoiesad niste sfaturii dau niste metode. mersi mult pentru cei care ati raspuns

Răspuns Câştigător
| Adriano_3072 a răspuns:

Cea mai buna moda e sa elimini cauza stresului : In cazult tau certurile cu iubitul / timpul petrecut acasa. Incearca sa stai cat mai mult cu prietenii. Spune-i iubitului ca ai nevoie de 2 sap de pauza pentru ca esti stresata la maxim. Luati 2-3 masini si duceti-va la gratar, la plaja, la mall, orunde esti departe de ceea ce iti cauza durere.
Tine minte ca totul este psihic. Cu putina concentrare, o gura adanca de aer si canalizarea tuturor emotiilor negative in ganduri pozitive poti scapa.
Si in loc sa plangi incearca sa nu te lasi coplesita de suparari.
Bafta

3 răspunsuri:
| D3Dulici explică:

Ms mult blushingpentru sfaturi o sa le urmez si sper sa ma ajute:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă zici că vă certați așa des, nu e exclus să vă și despărțiți, însă sper să vă reveniți și să fie totul în regulă.
Știi ce fac eu în astfel de situații?
- mă plimb cât mai mult de una singură prin cartier, mă duc la mall, mănânc ceva de la Mc, mă duc să văd un film sau să fac ceva distractiv, merg în parc, orice doar ca să nu mă întâlnesc cu problemele respective.
- îmi pun căștile și dau drumul la muzică, mă bine dispune mai mereu.
- îmi găsesc altă ocupație care să-mi distragă atenția
- sun pe cineva cu care să discutăm despre asta, și de aici poate o dam în alte mai subiecte mai plăcute.
Cam asta ar fi. Baftă să treci cu bine peste ele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-ai pentru ce.