| dedebt a întrebat:

Hii ^^. FUNDAAAAAbatting eyelashes as vrea si eu daca stiti cuvinte greu de pronuntsat big grin am gasit si pe net dar niciodata nu strica sa fie mai multe. >: si daca stiti ceva de genu "Un cocostârc s-a dus la descocostârcărie, unde se descocostârcăreau si alti cocostârci nedescocostârcăriti, ca să se descocostârcărească de cocostârcăria lui;" sau "Farfarsel si Farfarsica se farfalesc" sau "Bucur si Bucura se bucura ca Bucurel se bucura in Bucuresti". haidetiii va rogg. big hug cat mai multe. blushing vaaa rooog. puppy dog eyes PRECIZEZ INCA O DATA. ^^ FUNDAAAA. :X thanks. :X

Răspuns Câştigător
| Mauve a răspuns:

Un vultur sta pe-un pisc c-un pix in plisc

mai multe:
http://www.sarcina-nasterea.ro/educatie/exercitii-de-dictie.html

5 răspunsuri:
| lila_7629 a răspuns:

Pai...stiu doar unu mai greu da e cuvanttongue sternocleidomastoidian... e un muschi de la gattongue sper sa te ajutetongue

| LoveAngel223 a răspuns:

Pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioză

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De gospodarit, m-am gospodarit, dar de desgospodarit nu ma pot desgospodari pentru ca desgopodarirea-i paguboasa
Un tamplar, de pe strada Tamplariei, pe cand tamplarea in tamplaria sa, a lovit din intamplare tamplareasa in tampla.
Popa pupa poala mea, eu pup poala popii.
Si aia cu Bucura era asa: Bucura-te cum s-a bucurat Bucuroaia de buburia lui Bucurel cand a venit Bucurel bucuros de la Bucuresti.
atatea stiu. Have fun happy

| Mauve a răspuns:

Reea: ce scrie acolo? inseamna ceva? cam scurt.

| LoveAngel223 a răspuns:

Este un termen medical