anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hii ". Peste cateva zile ma voi duce la un majorat.Am ales sa ma imbrac cu niste jeansi destul de mulati,, un sacou negru destul de tineresc si niste balerini negri, un maieu alb cu niste,, chestii" bej pe el, iar la par cred ca o sa-mi fac o coada spic, Ce ziceti? Dar cum as putea sa ma machez( nu vreau foarte strident), si ce acesorii ar fi potrivite?

Fudita!

4 răspunsuri:
| inger02 a răspuns:

Pai car mai natural macheazate date cu fond de ten un rimel si un gloss sau ruj si atat. se potriveste machiajul. a si sa nu uit la ochi sa te faci cu un maro

| aiurea231223 a răspuns:

Incearca un machiaj simplu cu foarte putin fond de ten un ruj apropiat culorii buzelor tale si putin alb sau o alta culoare deschisa care sa se potriveasca costumului tau, sa-ti pui la ochi. Nu uita putin rimelsi creion de ochiwinking. Cat despre accesorii, puneti niste cercei micuti negri sau alb sau bej (culorile astea am inteles ca le vei avea pe tine) un lant si/sau o bratara asortata si un inel dragut simplu si mic

| AnaBlackVampire a răspuns:

Buna!

Outfitul este ok! Accesorii? Pai ai putea ceva de arginf finut. Un lantisor sau cercei. Bratarile nu se vor vedea de sacou. Avand in vedere ca outfitul este negru iti recomand un make-up deschis! Adica ochii in nuante deschise (roz pal,alb, bej, gri ff deschis) iar la buze ori lip-gloss sau un ruj rosu big grin

Sper ca te-am ajutat!

| djmaxtor007 a răspuns:

De toate si cu de toate (cum ai zis tu)