Nu stiu exact ce inseamna. Am avut si eu vise cu un fost iubit desi eu ziceam ca nu-l mai iubesc... apoi mi-am dat seama ca subconstientul meu inca se mai gandea la el..deci nu stiu. poate si la tine e la fel. Iar cat despre acele trei prietene..nu stiu ce sa zic
Dupa parerea mea nu are o insemnatate dar, inytra aici poate vei gasi ceva http://www.visele.ro/.
Trei fete poate insemna trei luni sau trei saptamani, ura preschimbata cu prietenie inseamna ca ceva se va schimba in situatia creata intre tine si acele persoanesau nu neaparat intre tine si o alta persoana nu neaparat cele aparute in vis, cat despre inelul gasit pe jos este pierderea acelei persoane la care ai tinut nu cred ca ai ce face sa comvingi ca ti la acea persoana, plimbarea prin desert este lipsa satisfactiei implinirii cu privire la acest capitol in acest moment.da nu deznadajdui va veni o vreme si pentru asta. mai exact daca tu placi pe cineva si nvers nu se intampla nu are rost sa visezi cu ochii deschisi. cine simnte ceva pentru tine intr-un fel sau altu asi va arata acest lucru fata de tine.