| BiBiii_2986 a întrebat:

HII`! TPU kiss...straight face uita`ti cum sta treaba sad` mi-am facut 2 facebookuri pe acelasi id. straight face si pe unu l-am trecut pe alt e-mail dar pe facebook`ul meu nu mai pot sa intru pe el straight face pe degeaba scriu parola si e-mailul ca nu imi intra in cont`! sad nu stiu ce sa fac... straight face cand fac logare scire asa : Email pe care aţi introdus-o nu face parte din orice cont. Aveţi posibilitatea să goliţi memoria cache a browserului şi cookie-urile urmând aceste instructiuni! sigh
HELPPP! me` puppy dog eyes
Cine am ajuta dau FUNDA`+vot kiss `
si o sa-i fiu recunoscatoare toata viata puppy dog eyes `!

Răspuns Câştigător
| SpawNury a răspuns:

Pai. incearca sa dai la "Am uitat parola" si incearca sa bagi e-mailu acolo. :-s si daca primesti mail`u inseamna ca e pe mailu ala. daca nu, inseamna ca s-a sters / mutat de pe mailul ala. revino cu rezultatu.

2 răspunsuri:
| SpawNury a răspuns:

Pai, cand ai mutat celalalt cont pe alt e-mail s-ar putea sa se mute aman2 conturile, incearca sa intri pe acelasi cont cu e-mail`ul celalalt. Sper sa mearga.

| BiBiii_2986 explică (pentru SpawNury):

Nu a mers`! sad ce sa fac sigh `? si asa daca ma uit de pe profilu asta care l-am facut pe al mew nu scrie ca`i dezactivat`.straight face arata poze, comentari, likeu`ri.etc straight face `!

| SpawNury a răspuns (pentru BiBiii_2986):

Pai. incearca sa dai la "Am uitat parola" si incearca sa bagi e-mailu acolo. :-s si daca primesti mail`u inseamna ca e pe mailu ala. daca nu, inseamna ca s-a sters / mutat de pe mailul ala. revino cu rezultatu.