Nenorocita La Propriu, Nebuna La Figurat, Irascibila Cateodata, Ironica De Placere, Ipocrita De La Mama Natur
"o• ` Ca amintire `? Iti las ` Un autograf ` :]? Semneaza ` " domnisoara ` :* Care te-a ` Dat :* Peste cap `? `!
♥ Face pe inabordabila, e un Joc ce`l face des, Si isi joaca bine Rolul, inocenta, chip pervers
Sunt Simpla…Dar Prea Complicata, Iubesc Dar Urasc Iubirea.Ador Soarele Dar Inteleg Ploaia. Sa Nu-Mi Faci Rau. Sunt Atat De Inofensiva Incat O Sa-Ti Para Rau
♥ Face pe inabordabila, e un Joc ce`l face des, Si isi joaca bine Rolul, inocenta, chip pervers
←♥→Uita-te atent, nu insistent…priveste dar nu atinge…te pot respinge…viseaza…doreste…oricum in realitate nu ma poti atinge!←♥→
Tuu...chiar crezi ca ma compar cu ea!? Uita`te la mine beib` si apoi la ea..., ma faci sa rad, cum pana mea sa fiu ca ea. eu dulce ea amara, eu cumine ea vulgara
invidioase?
{}Le Inchidem Gura!{}
[]probleme?[]
()Le depasim!()
Baietii?
{}Ii Impartim!{:
zambesc. Imi aprind Tigarea. Te privesc. Spun ca pLec, Tu`mi zici " Te iubesc ". Nu te mai ruga de mine, Degeaba speri. Chiar daca ne impacam. N`o sa mai fiu pRoasta de ieri!
Stii;>.; x Dorintele sunt pe gratis... >;] Eu Nu!; x
». pentru` miine esti heroina! =x dar nu ma omori! =]] ca nu.s dependenta! =p
Sper ca te.am ajutat!