| adelayda a întrebat:

Hm nu stiu cum sa incep este un baiat care sse uita mai tot timpul la mine la scoala vine mereu la mine in clasa si se uita la mine pe starda la fel cand a fost de servici pe scoala m-a lasat sa intru inainte fara sa-i cer voie la ora de sport a stat pe afara si mai tot timpul statea langa mine recunosc ca imi plac e de >el:" dar asta inseamna ca si lui ii place nu stiu voi ce credeti
?thinking

Răspuns Câştigător
| Ramooon a răspuns:

Pai din cate spui cred ca te place si el, probabil este prea timid sa te invite undeva, ai putea sa faci u primul pas si sa ii ceri id-ul sa mai vorbiti, numarul de telefon, sau pur si simplu sa ii spui, a buna te stiu parca tu mi-ai dat drumul la ora de sport cand erai de servici, dragut din partea ta, am uitat sa iti zic, app ma cheama...bla bla. Vorbeste cu el, poate de acolo isi face si el curaj,

2 răspunsuri:
| aliyna a răspuns:

Cred ca te place, incearca sa vorbesti cu el despre ceea ce simti si iti vei da seama daca te place sau nu.

| MICHAel a răspuns:

Daca zici ca nu lasa pe nimeni sa intre decat pe tine inseamna ca da chiar te place. stai cu ochi pe el si daca mai face un gest de genul inseamna ca ai primit si confirmarea laughing