Măddy...
dalyna
lina
malina-maslina)
ada
mdalina
mada
mina
alina...
maly
etc.nu mai stiu acum.si despre cum ai putea sa faci lumea sa se adapteze la noua ta porecla.simplu.ei cand te striga u spui. una dintre poreclele care iti place.asa am avut o colega in clasa si a functionat...se vor obisnui repede daca tot le spui porecla noua.
bine sper ca am fost de ajutor.
pa-pa:*:*
Madi, Maddie, Madux, Madutsa, Mady, Mada, Madyx.
pai poti sa iti pui numele asa pe mess ca sa afle mai multi sau pe hi5 sa spui la prieteni sa incerce sa te strige asa si se vor obisnui probabil:*
funda? bft
Madu e destul de bine, dar ce spui de Madut ( tz), Madi sau Mada? Sunt chiar foarte dragute iar madalina este un nume foarte frumos!
Madu e destul de bine, dar ce spui de Mădă, Mădi, Măduţu sau Mădălinuţa? Dar nu cred ca ai nevoie de porecle neaparat, ca Madalina e un nume chiar dragut!
Mady, mada, madutza, madutzy. cred ca ar trebui sa le spui in fata ca te-ai gandit sa-ti schimbi "porecla"
Iti poate zice.mady.am o prietena cu asa nume.schimbati numele la idu.hi5.si as apoate reusesti sai faci sati zica mady.bafta.funda?
Pai ce zici de mada? sau ali sau alina sau alinutza...cam atat
altele nu mai stiu...
Mydy.
Madalush.
pai. daca iti zic. sa spunem,, madu,, tu zici.,, nu nu, mi se zice mydy sau madalush.chestii