Ma straduiesc sa inteleg ceva din tot ce ai zis, dar nu pot.Stai calma, nu esti tu de vina, sunt eu.
Am trecut si eu prin ceva de genul... dar am lasat-o in pace...era prea invidioasa pe mine...toti imi spun acum ca ma barfea pe unde putea... o adevarata prietena nu s-ar fi uitat la prietenul tau...parerea mea... pupici si ai grija de tine!
Nu cred ca ar trebui sa o mai consideri prietena ta cea mai buna, deoarece o prietena adevarata nu minte spre nefericirea ta.
Nu cred ...si eu am avut o gramada de prietenii de aia pe langa mine. dar am indepartat de ei eu incerc sa invat sa imi alge prietenii...incearca si tu revenind. daca tu crezi ca poate sa iti mai fie prietena. e ok ¨Prietenii rămân prieteni. Cei care nu rămân... înseamnă că n-au fost¨
Din cate ai spus tu aici de fapt tu ai inceput sa o eviti pe ea... Tu ti-ai facut un iubit si nu ai mai avut timp de prietena ta... Ce pot sa spun este ca o prietenie cere uneori sacrificii... Nu sunt in masura sa-ti spun daca are rost sa o consideri prietena ta cea mai buna sau nu... Dar nu cred ca ar trebui sa lasati un baiat sa strice o prietenie frumoasa. Mai bine ati renunta amandoua la el (daca iti place si tie si ei tipul) decat sa stricati o prietenie frumoasa.
Daca tu ai face asa ceva unei amice, te-ai mai putea uita in ochii ei?
Eu cred ca prietenii la nevoie se cunosc, asa ca prin ce a facut ea, ti-a demonstrat ca nu iti este prietena.
Categoric ca nu, dar totusi nu este bine sa te folosesti de lucruri atat de grave ca sa manipulezi oamenii.Nu vei face decat sa ii indepartezi si mai mult de tine
Dupa ce a sp este foarte evident ca nu trebuie sa mai fi prietena cu ea. Faptul ca a mintit este un lucru rau.Asa ca nu mai vb cu ea.Gaseste-ti alte prietene care sa nu minta si cu care sa te intelegi bine
Pai sa iti spun parerea mea. Daca ti-ar fi fost cu adevarat macar prietena sa nu mai spun cea mai buna prietena, nu ti-ar fi facut asta, nu ar fi lasat un baiat sa intervina intre voi, stii cum e: "Baieti mai gasest dar un prieten adevarat nu" insa vad ca ea nu ti-a fost prieten adevarat deci sloganul de mai sus nu se prea potriveste. Sau poate ca are toane prietena asta a ta, ai spus ca pana sa apara in viata voastra acest baiat va intelegeati de minune, deci poate i-a cazut cu tronc baiatu si a uitat de princiipiile ei. Am o prietena (cea mai buna prietena) de 7 ani, si nu as arunca 7 ani de prietenie pe fereastra pentru un baiat. Tu alegi ce sa crezi despre ea, daca vrei sa o crezi inca prietena ta, sa o ierti si sa te gandesti ca a fost doar o toana de a ei, dar siea sa isi ceara scuze si sa-i spuna lui adevarul( cu taiatul venelor, si poate mai sunt si altele), bine, sau poti sa consideri ca o prietena buna nu ti-ar face asa ceva si sa ii ignori pe amandoi, tot bine. acum tu alegi, uita-te adanc in sufletul tau si vei afla acare dintre "solutii"este mai potrivita.
Sper sa se rezolve problema. pa pa