Urat din partea lui ca iti cere bani, asta dovedeste ca sta cu tine doar pentru bani
Eu ti-am spus sa te mai gadesti in legatura cu el. Nu stiu ce alte sfaturi sa iti mai dau, ca oricum nu asculti.
Azi pot sa spun ca sa comportat frumos cu mine fara strigaturi / certuri. Eu incerc sa ma schimb si sa speram ca si el se va schimba
Speranta moare ultima...
Poate.
Dacă îţi cere bani nu este normal.Dar dacă tu iti cumperi un pachet si fumati amandoi nu este aşa grav.
Dacă stă cu tine doar pentru bani dă.i papucii Sper că te.am ajutat! O seară bună!
Eu una nu am treaba ca fumam amandoi deoarece si el cand are bani isi cumpara tigari si impartim dar na eu am aproape in fiecare zi bani de buzunar :d.
Se intimpla uneori sa cumperi si tu ceva din banii tai...da odata in an nu in fiecare zi draga, fiecare cu tigarile lui daca tu fumezi 3 pe zi iti ajunge un pachet pe mult timp, el daca le schimba in fiecare zi lasa sa scoata din buzunaru lui(pentru ke mai e barbat) Apropo locuiti impreuna sau fiecare la casa lui?
Nu stiu ce sa zic, nu e deloc in regula. Impartitul tigarilor acum nu e mare lucru. Dar impartiti-le voi, prietenul lui nu are nicio treaba, nu ai dc sa-i dai si lui.
Eu nu am treaba ca ia si amicul lui dar na nici chiar exagerat infine oricum acum speram ca o sa fie totul mai bine.
Problema sunt tigarile nu banii ). Daca omul vede ca merge de ce sa nu profite cine te pune sa ii dai?
Sa profite? O sa vedem cine profita unu de altul :*!
Fi rea musca din el
Acum
Nu prea e bine ca iti cere bani si ca sta mai mult pe banii tai, este profitor dupa parerea mea.Gaseste-ti alta iubire.
Sper ca te-am ajutat.
Bună RockStar!
Da, este o ruşine ca un băiat să ceară bani unei fete.Eu zic ca de acum încolo cand îţi cere bani tu să nu îi dai ca să vezi cum reacţionează. Dacă se supără cred că ar trebui să te desparţi de el.
Baftă!
Daca sta cu tine doar pentru tigarile tale...nu este ok! app, kati ani ai?
Am 20 de ani :d. infine chiar nu ma mai intereseaza Ca vad ca unii o iau la batjocora. nu e vorba de tine .