| Christine2213 a întrebat:

Hmm..Am si eu o întrebarebig grinaca eu îl plac pe un baiat si el o place pe alta fata dar ea l-a respins ar trebui macar sa-i spun ce simt pentru el? Iar el nu o mai place pe ea..Nu stiu ce sa fac! Va rog sa ma ajutati.

Răspuns Câştigător
| DavidoffUser a răspuns:

Da-i de inteles ca-l placi (buna, ce bine arati astazi/ Ce faci X, misto freza/ Poti sa m-ajuti cu ceva (asta e cea mai evidenta) ), mai ales ca e ranit.Va fi al tau curand.
Tre sa-ti observe complimentele. Daca nu-si da seama si nu ia atitudine fata de tine( nu te complimenteaza, nu te invita in oras, nu FLIRTEAZA (ca nici nu pot sa-l zic decat in scris) inseamna ca ori e prost (am 1 prieten d-asta ), ori nu-i placi.
Noi baietii suntem fiinte firave cateodata si avem nevoie de cate un impuls, daca ni-l dati bine, sarim pe voi cat ati zice peste.

| Christine2213 explică (pentru DavidoffUser):

Multumesc mult! Off, dar tot nu stiu cum sa-i spun! ..As vrea ca sa nu sară tot liceul pe mine si prietenii lui.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu! Nu ar trebui sa-i spui, pentru ca risti sa fii respinsa de el si sa te faci de rusine.
Zambeste-i de fiecare data cand il intalnesti, intreaba-l ce face, dar nu-i spune nimic. Daca ii place de tine, te va intreba el.