| ANoNim_7814 a întrebat:

Hmm...as vrea sa le zic alor mei ca sunt cu un baiat nu stiu cumstraight face...pe boone dati niste indicii repliki ceva va rooog:X:X:X mersi :*

Răspuns Câştigător
| Funny a răspuns:

Incearca sa ii pregatesti cu ceva timp inainte! Exemplu : sa deschizi tot felul de subiecte asemanatoare, sa incerci sa ii convingi ca nu este nimic rau, sa le dai tot felul de exemple pozitive si apoi la vorbesti cu ei si sa le spui parerea! Daca nu vor fi de acorde, tine-o in secret, caci pana la urma vor accepta! Doar esti Copilasul lor :X

7 răspunsuri:
| lola a răspuns:

Eu nu le-am zis. S-au prins cand ieseam tot mai mult seara cate 10, 20 de min [cand mergea el la sala] si apoi l-am dus acasa, am stat 5 min pana am luat eu ceva si am plecat.si gata.Nu am dat explicatii. Urasc chestia astabig grin

| BlackMan a răspuns:

Eu ii ziceam...
Mama uh cum l-ai cunoscut pe tat. etc povestea
azi am intalnit un baiat dragut care am aflat ca ma place si acum eu sunt cu eltongue gata atattongue

| Corinne a răspuns:

Pai.incearca sa vorbesti mai intai cu mama ta.nu le zi din start amandurora.mai ales daca ii primul prieten.cred ca va fi nou pentru ei o astfel de veste.(parerea meabig grin)
Pevesteste`i mamei tale cum o fost ziua la scoala ce mai ii nou...si din vorba in vorba o sa vorbiti si despre baieti. spune`i ca te place un baiat si tu pe el si tot asa si explica-i ca ai ajuns la o varsta la care baietii se dau la tine.si mai vezi tu ce`i spui. o sa vezi ca o sa te incurajeze si o sa-ti deie sfaturile de care ai nevoie.Si in timp va afla si tatal tau.happy (Eu una. povestesc doar mamei. tati stie prea putinhee hee )
Bafta!kiss

Sper ca te-am putut ajuta!happy

| ΔH a răspuns:

Ar fi bine ca pui pana o pe carte de romana si sa lasi baietii.
In plus si asta, si TPU are un regulament.

| theodoraafi a răspuns:

Vb mai intai cu mama ta. si spune-i a e dragut, ca te simti foarte bine cu el, e special, si ca iti doresti foarte mult sa fi cu el. si daca nu pot accepta nu renunta la el. eu asa am facut si pana la urma s-au obosnuittongue succes

| ANoNim_7814 explică:

Kestia e ca ma tot enerveaza ma intreba mereu d cine imi plc... j ceva de genu si daca ii zic atunci...ma ia draq l interogatoriu si urasc sa dau explictii :@.straight face cel mai boon rasp are fundita!straight facehappy deci sa curga raspunsuriile

laughing

| blunts a răspuns:

Pai intreabai ce ar zice daca ai avea un iubit