| LadyBee a întrebat:

Hmm Buna Tuturor.Am si eu o intrebare.Am un baiat in clasa care in timpul orelor tot timul imi arunca priviri, si in pauza cand sta cu baietii se uita in directia unde ma aflu eu.si alte colege au vazut asta.hmm deci nu mi se pare ca se uita la mine.in pauze cand sunt cu fetele vine pe la noi si sta cu noi.si vorbeste...mai bine zis ne pune foarte multe intrebari...nu glumesc, ca la interogatoriu.Tot timpul am intreaba daca mi-am facut tema. daca am pix, daca pot sa-l ajut.sa ii dau ceva.hmm si sunt a 9a.deci la liceu
. Credeti ca ma place sau doar ma foloseste pentru ca eu chiar nu stiu ce sa cred.
Mersi anticipat

2 răspunsuri:
| UbexFlo a răspuns:

Eu cred ca te foloseste pentru ca daca te-ar place, ti-ar da de inteles prin priviri fixe si prin fapte gen sa te salute mereu si sa se si intoarca dupa tine sau.nu stiu.Chestii de astea. Daca el s-a prins ca tu il ajuti cu teme si ce mai cere el, acum se foloseste pentu ca te-a prins o data intr-un moment de vulnerabilitate si asa ai ramas cu el.

| IsabelaIssa a răspuns:

Eu cred ca te place si cauta motive sa vorbeasca cu tine sau sa fie prin preajma ta pentru ca nu are curaj sa iti spuna. In timpul orelor ai spus ca iti arunca priviri, clar nu e ca sa il ajutiwinking Daca iti place si tie de el atunci da-i de inteles si poate va avea curajul sa recunoasca. Bafta! :*