Pitikot de asta te plangi tu? hihi.nu fi bleguta. nu se intampla absolut nimic cu tine, e foarte bine ca te-ai dezvoltat asa, si in curand o sa te opresti din crescut si pe la 17 ani o sai multumesti bunului dumnezeu ca tea lasat asa inalta si dotata... O sa umble baietii in limba dupa tine. Stai linistita. pupici...
Sti, e chestia cam nasoala...sau poate nu : titait-uri, suierat-uri, "hei papusa" .probabil ca sti despre ce-ti vorbesc.
Nu o mai lua ca pe o problema...asa cum a spus si @moretta, acum poate ca nu esti incantata...insa peste cativa ani, te vei bucura cu siguranta de generozitatea naturii.
Eu zic ca asta nu depinde de tine...ci de modul in care iti reactioneaza organismul... dar e ceva bine... e bun ca iti reactioneaza! La faza cu sanii asa am patit, la 14 ani aveam sanii pe care ii am si acum...si mi-era rusine ca aveam bustul asa de mare.si nu mergeam k-lumea...nu stateam drept pe scaun...multe faza de astea faceam...si acum imi pare rau! Din propria experienta tin sa-ti dau un sfat: fii mandra de tine...de sanii tai...de felul in care arati...esti frumoasa asa cum arati tu! Mie de la varsta de 14 nu mi-au mai crescut sanii si poate asa o sa fie si la tine... aaa si inca ceva...chiar daca sunt mai scumpe 30-40 de lei incearca sa iti cumperi sutiene de la jolidon...se aseaza mult mai bine si iti face sanii mult mai frumosi! Deci, fii sigura pe tine, pe frumusetea ta fizica si interioara si lasa-ti organismul sa se maturizeze in voia lui!
Nu este posibil sa te opresti din crestere.Si nici nu trebuie.Trebuie sa fi mandra de sanii tai si poate ca nu iti vor mai creste dupa varsta de 14 ani.Sa iti dau un exemplu asemanator:o ruda de-a mea cand era mic la scoala era cel mai scund din clasa insa atunci cand s-a facut mai mare a devenit cel mai inalt din clasa si acum e mandru de asta.Asa trebuie sa fi si tu.Nu stii cum te vei dezvolta si ce se va intampla.
Asteapta sa se termine procesul de dezvoltare si atunci iti poti da cu parerea.
Succes!
Nu ai de ce sa iti faci probleme...eu am 15 ani, 1.74...si am sanii mari.toata chestia este sa nu ii bagi in seama pe cei care vor face glumite legate de sanii tai si totul va fi bine.moretta are dreptate in legatura cu baietii...bafta:*
Stiu cum e...chiar stiu am patit+o pe pielea mea.Nu te speria sunt perioade de crestere... o sa mai cresti. daca parintii tai sunt inalti. poti sa faci ceva sa iei niste pastile hormonale care stopeaza cresterea dar iti pot produce dereglari hormonale.alta solutie nu mai exista! daca ai hotarat sa treci la acest pas du-te la medic si cere numele pastilelor si doza zilnica.
Nu te`ai maturizat ci te`ai dezvoltat. stai linistita nu este absolut nicio problema ba chiar te poti considera norocoasa pentru ca multe fete si-ar dori sa fie ca tine si nu sunt!
Ciao! :*
Ooo.da...aceeasi problema am si eu...tot 14 ani...1.65 m...si am sanii ''prea mari''... da m-am obisnuit...ma simteam si eu prost.si inca ma simt oleaca... da' n'are de ce.mama zice ca or sa se opreasca.la un moment dat.si totusi.decat sa nu ai sani si sa te plangi k vrei silicoane.thank god k arati asa...parerea mea...in legatura cu ce a zis petronela...sa stii ca sutienele de la jolidon chiar sunt foarte bune.si eu am cateva si's foarte incantata de ele^_^_^_^...kisses:*:*
Ar trebui sai multumesti lu dumnezeu ca tea lasat cu asemenea dotarii, orice baiata siar dori o fata ca tine, inalta, dezvoltata si tanara
3 atuuri foarte importante