| moftuliki a întrebat:

Hmm intrebare pentru baieti va plac fetele care se lasa cucerite usor sau greu? big grin daca voi ati vi cu 5 ani mai mari decat prietena voastra ati avea ceva impotriva?

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Cred ca baietilor le plac fetele in general(pentru ca mai sunt si exceptii cand le plac...baietii).
Daca fata este interesanta, chiar daca trebuie s-o astepte, pentru ei este o provocare, o competitie ca sa si reuseasca s-o faca sa fie interesata de cei ce le plac, mai ales daca fata mai este curtata si de alti baieti.
Ce se castiga usor, nu prezinta prea mare importanta decat pentru primul moment, pentru ca viitorul este al fetelor care se respecta si care pun pret pe sentimente si pe cunoasterea celui care le va deveni prieten, iubit.
Cu privire la diferenta de varsta, cunosc cazuri cu o diferenta de 12-15 si chiar 20 de ani, cupluri care sunt casatorite de multi ani si care se iubesc, se respecta si care sunt trainice. Daca insa fata umbla doar dupa banii barbatului, ori barbatul doar dupa banii si averea fetei, cred ca acele casnicii, prietenii nu prea au sanse de longevitate.
Diferenta de 5 ani, este absolut inobservabila si nu creaza probleme decat daca fata este minora si atunci lucrurile se schimba si intram chiar in sfera penalului, baiatul in cauza fiind pasibil chiar de a fi tras la raspundere penala daca incepe cu ea viata sexuala.
Daca sunt sentimente, daca este respect, incredere intre cei doi parteneri, daca sunt puncte comune de atractie pentru amandoi, chiar daca sunt si particularitati, cred ca orice dragoste poate fi posbila.

7 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Sunt fata, dar cred ca pot sa raspundbig grin.
In general baietilor le plac fetele care se lasa mai greu cucerite pentru ca astfel isi dau seama ce fel de fete sunt si le face placere sa cucereasca o fata.Nu le prea place ca fetele sa se lase imediat, pentru ca se plictisesc repede de ele.Sau le place, dar nu e in avantajul fetelorhee hee.
Si tot in general...baietilor nu le prea pasa cu cat e mai mica fata.Am observat asta la multi. Pot tine la o fata mai mica decat ei cu destul de mult.happy

| Catalion a răspuns:

Mi-e cam indiferent daca se lasa sau nu cucerite usor. Asta nu inseamna neaparat ca daca se lasa cucerite usor sunt usuratice sau asa ceva. Cat despre varsta, pai nu mi-ar placea ca fata sa fie mai mica cu 5 ani acum, pentru ca eu am 19 ani si nu mi-ar placea sa am o prietena mai mica cu 5 ani. Daca as avea 25-28 de ani, atunci nu m-ar deranja sa fiu cu una mai mica cu 5 ani, dar depinde si de cum e fata totusi.

| coddy24 a răspuns:

Varsta nu conteaza big grin! si depinde si de fata. uite mie de exemplu nu`mi plac fetele fitoase si de alea gen...BAMBOO laughing)
nu stiu probabil ca fetele care se lasa cucerite mai greu. pentru ca ai tot timpul ceva nou de descoperit la ele big grin

| Közmyn17 a răspuns:

Depinde de situatzie. De exemplu: mie imi place de o fta de 2 ani.si m-am km saturat sa tot astept. In cazul asta as fi vrut sa fi cedat mai usor. In legatura cu cei 5 ani, e un pic km mare diferenta. Da' iarasi depinde de situatzie. Dar daca intr-adevar va iubitzi, nu conteaza diferenta de varstawinking

| MariuZ a răspuns:

Cu cat muncesti mai mult pentru ceva - cu atat satisfactia reusitei e mai mare - asta ca sa raspund la prima parte.
Cat despre cei 5 ani - eu unul nu am probleme cu diferentele de varsta, iar una de 5 ani nu mi se pare asa de prapastioasa dupa ce fata implineste (sa zicem) vreo 22-23...

| FashionVictim a răspuns:

Eu Zic Ca Aici Decinde De Baieti Pt. Ca Unii Se Plictisesc Sa Astepte o Fata Daca Vede Ca Nu Prea Le Iese Din Prima. Pt. Unii Baieti Nu Conteaza Varsta... Conteaza Cat De Bn Arata. De Exemplu Cunoasc Multe Cazuri Cu Baieti Mai Mari De 19 Ani Si Care Stau Cu Fete De 15-16 Ani.

| ccriss98 a răspuns:

O fata care se lasa cucerita mai greu, probabil are de castigat mai mult, in timp. Iar in cea ce priveste varsta, depinde de la caz la caz.Eu ce pot sa spun este ca am o sotie cu 20 de ani mai mica iar relatia noastra se bazeaza pe incredere, respect si nu in ultimul rand pe dragoste.Am invatat multe unul de la celalalt si am reusit sa ne adaptam.(nu sunt bogat)