| xJustJuss a întrebat:

Hmm.Sa incepem.Acum cate-va zile un coleg a devenit agresiv si am inceput sa ne batem,A inceput sa ma impinga, dupa sa dea pumni si mana in gat chestii.Eu nu am simtit nimic deoarece nu are nici pic de forta si am hotarat sa il las sa se mai distrezelaughing, mai precis l-am lasat sa mai dea deoarece in urma cu o zii venise mama lui la scoala si a inceput cu gura si am hotarat sa nu se intoarca asa repede si sa nu imi fac nici eu probleme.In fine,L-am lasat sa dea (nu am avut nici macar o zgarietura,cel putin nu am simtit niciun pumn,nimic,nimic).Eu le-am tot lasat pana a plecat (vazand ca nu simt si ca nu are pic de forta,o fata da mai tare ca el ). Acum ce sa spun, daca se crede mare si face figuri sa ii frig una? (Daca dau in el imi e cam frica sa nu imi scada puncte la purtare) Sa il las in pace? Sa il bat daca comenteaza? (E posibil sa si-o ia in cap? ) Raspunsuri si argumente va rog.).

Răspuns Câştigător
| r3volut1on a răspuns:

Fii atent. daca spui ca e agresiv cum zici tu, ia cel mai bun prieten al tau si dai telefonul tau mobil sa filmeze cand te intalnesti cu el. Te duci la el si te intalnesti,el incepe sa te loveasca. sau agresiv cum e iar prietenul tau filmeaza tot, tu il ignori. Dupa care ce ai filmat, bagi telefonul in buzunar si il iei la bataie, dupa zici ca el te-a batut si tu te-ai aparat. bafta., funda?

4 răspunsuri:
| Daniel34 a răspuns:

Aşa procedam şi eu înainte.Eu consider că trebuie să fii mai deştept decât el şi să îl laşi în pace. Dacă vede că nu-i acorzi pic de atenţie o să tacă singurhappy Funda?

| Diana444 a răspuns:

Uite ce trebuie sa faci sa nu-l bagi in seama si daca continua spune-i doamnei diriginte sau mamei lui, daca il bagi in seama va continua cu pumni. El acum doreste sa o faca si el pe puternicul.

| xJustJuss explică (pentru Diana444):

Eu nu ii spun doamnei diriginte sau mamei lui.Intrebarea e Ii dau sa il doara sau il prind dupa ore si ii indoi tabla?

| DyDyyyyyyyyyyyy a răspuns (pentru xJustJuss):

Frate,daca nu inceteaza ii zici sa termine ca daca nu vede el ce pateste. daca nu termina ii indoi tablalaughing