| GeorgianaDiaconu a întrebat:

Hmm. sa va zic ceva!

Am mai pus peste 10 intrebari de genul acesta dar niciodata nu am primit un raspuns CLAR si care sa ma ajute.De multe ori am dat fundita unei persoane,fara sa o merite, deoarece doar acea persoana imi raspunsese.Ei bine..sa va povestesc ceva!
~ Un coleg,cu care ma intelegeam superr bine in clasele I - IV, s-a schimbat enorm de mult,din cauze unei foste prietene! Acea fata,pe care o consideram ca pe o sora, l-a indepartat enorm de mine..Eu stateam ca o sclava dupa acest coleg, dar... era dragut cu mine doar dupa moment.Acum 2 saptamani,ne injuram,ne bateam,eu plangeam el radea! Acum cateva zile,am inceput iar sa vorbim,era foarte dragut cu mine! Siii. ieri ne-am certat iar,din nu stiu ce motiv! Am facut un grup in scoala,si ne-am jucat adevar si provocare, si eu am pus o intrebare despre el.L-am intrebat ceva legat de scoala si mi-a ziss " te intereseaza"? si eu i-am zis "doar te-am intrebat. daca nu poti sa raspunzi.ok!" Am inceput sa plang vreo 40 de minute. la scoala plangeam..peste tot plangeam! Si mi-a dat block pe facebook..Pe mess acum cateva minute ma intreaba ""ce faci? :*:*:*". straight face NU MAI STIU CE SA FAC..nu mai pot,habar n-am!
Parintii vor sa ma mute de la scoala aceasta, Ce sa fac?! sa ma mut sau sa raman aici?! ce sa fac..cum sa vorbesc cu el?! cum sa ma port
Multumesc ca v-ati pierdut timpul pentru mine, si pentru a citii.
Dau funda si celorlalti vott! :* sadsad:*

Răspuns Câştigător
| mirumada99 a răspuns:

Nu e nevoie sa te muti la alta scoala... Vorbeste cu el serios, si spune-i ca daca n-o sa-ti raspunda sincer la intrebarea :"Ce e cu tine?" N-o sa mai vorbiti niciodata., fa sa para ca iti pasa de el, dar nu destul cat sa te umilesti. Daca nu ajungi nicaieri, ceea ce nu prea cred, nu-l mai baga in seama si poarta-te cat mai rece cu el.Indiferenta doare cel mai tare!

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Baietasul asta nu stie nici el ce vrea, fi mai indiferenta cu el ca si cum nu ti ar pasa deloc de el si trateaza-l cu indiferenta

suntserios
| suntserios a răspuns:

Si chiar te astepti la raspunsuri serioase cand tu ai astfel de probleme in clasa a 6a? ce dracu sa fim seriosi.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Nu merita atentia ta, da-i ignor total si sa vezi ce se intampla, eu spun ca i s-au urcat vedetismele la cap