| Sfinnx a întrebat:

Hmm se pare ca am ajuns si eu in momentul in care nu stiu ce sa fac.Mereu mi s-a parut o tampenie sa intreb : Cum sa ii spun ca il plac?: ei bine..acum sunt in momentul de fata.Treaba sta in felul urmator.E un coleg de clasa, un prieten foarte bun si o persoana care face o atmosfera placuta in preajma ta.Mereu cu zambetul pe buze, prietenos etc.Nu stiu cum s-a intamplat dar am inceput sa il simpatizez si sa il plac, dar ma retin din a-i spune ca simt cv pentru el.Si asa nu sunt sigura de sentimentele mele.De obicei sunt o persoana sincera si spune totu verde pe fata, dar ma retine un lucru..Nu vreau sa stric relatia de prietenie care exista momentan intre noi.+ de asta nici eu nu stiu daca ma place. Adica ne mai luam noi in brate asa "prieteneste" ii mai adulmec esarfa parfumata :]], dar nu stiu.Voi ce ziceti? Merita sa ma risc si sa ii spun ca il plac? Desi...e posibil si sunt sanse mari sa nu simta la fel, si il mai si pierd.In sensul ca se va departa de mine

4 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

Apropie-te de el
stai mai mult timp cu el
da-i atentie
vezi cum reactioneaza
ajuta-l
tine-l pe langa tine
apoi cand sunteti mai apropiati ii zici ca nu-l vezi ca pe un simplu prieten

| Alexxxxx1 a răspuns:

Eu sunt de parere ca ar trebui sa-i spui, caci daca sunteti prieteni ft buni din atata nu se va strica prietenia...
Eu o plac pe una din cele mai bune prietenele ale mele, i-am si spus... si ea ma place, mia si spus... Acuma nu suntem impreuna(inca-sper laughing ), insa tot cei mai buni prieteni am ramas.
Eu zic ca merita sa risti big grin

| byby965 a răspuns:

Dupa parerea mea pana nu incerci nu vei sti niciodata. Si mie mi s-a intamplat la fel. Cel mai bine ar fi, adica asa cred eu, incearca sa flirtezi un pic cu el. nu stiu. sa te uiti subtil la el si daca vezi ca intr-un fel iti raspunde ai putea vedea daca poate exista mai mult decat o relatie de prietenie! Astept sa vad daca reusestiwinking

| Coșbuc_Alee_1997 a răspuns:

Sincer, s-ar putea să fi dezamăcită. Nu te cunosc, dar după descrierea de mai sus, pari așa puțin sensibilă. Știu prin ce treci. Băieții sunt complicați, nu știi ce vor de la tine.