| AlleAlllexandra a întrebat:

Hmmm..."Dragostea asta bat-o vina ca-i frumoasa ca gaina" laughing Sa incepem cu inceputul. Plac un baiat, are 15 ani,nu e el perfect,dar destul ca m-a cucerit. Sunt la aceiasi scoala cu el,vorbesc des cu el si ne intelegem bine,el stie ca-l plac,dar eu nu stiu daca ma place. Cum as putea sa-l cuceresc? Nu am nici o idee.Da-ti-mi noi niste idei, va rog mult.

Răspuns Câştigător
| LisLissa a răspuns:

Vorbesti mai mult cu el la scoala, pe facebook, mess si daca el incepe sa vorbeasca cu tine inseamna ca te simpatizeaza sau ca esti de treaba, daca pare oarecum indispus si plictisit cand vorbesti cu el inseamna ca poate il deranjezi...cu atat stai mai mult cu el, cu atat o sa vada ce persoan a de treaba esti. poate o sa fiti bff, iubiti sau in cel mai rau caz doar prieteni...nu prea am idei, dar totusi sper ca te-am ajutathappy

| AlleAlllexandra explică (pentru LisLissa):

Oricum suntem prieteni foarte buni, ne cunoastem de 8 ani... Vorbesc cu el in fiecare seara, imi trimite sms-uri. Dar chestia e ca eu sunt "fata lu' popa" spus asa ca la tara, si el crede ca tata ii face ceva, sa nu stiulaughing Dar tata n-are nimic cu el laughing

5 răspunsuri:
| MrSoapte a răspuns:

Imi place ce-ai scris! Scurt si, la obiect!
Mai ai de invatat ceva reguli de punctuatie!
Totusi, sa-ti spun cum vad eu lucrurile!
O fata ca sa cucereasca un baiat, pe langa faptul ca trebui sa se fandoseasca pe langa el (priviri, zambete, semne discrete), trebui sa fie cat mai naturala si energica, in preajma lui!
Daca barbatul nu face niciun pas, orgoliul feminin spune "lasa-l" (a se traduce, e prost)!
Concluzia, da-i cateva semnale DISCRETE dar, niciodata sa nu renunti la orgoliul de fata!
Pana la urma, sa nu uitam ca fetele au mai mult de oferit, in prima faza!

Mult succes!

| AlleAlllexandra explică (pentru MrSoapte):

Nu am fost prea atenta la scris. I-am zis ca il plac, am rugat-o pe o prietena sa il intrebe daca vrea sa fie cum mine, el spune ca sunt mica, urasc lucrul asta, apropo am 13 ani si el 15, nu mi se pare a fi o diferenta foarte mare.

| SophieCoraline a răspuns (pentru AlleAlllexandra):

Da, diferente nu e atit de mare! faptul ca invetati la aceeasi scoala o face cu mult mai vizibila! Un prieten de al meu spune ce lui ii e jenent sa se intilneasca cu o fata mai mica din aceeasi scoala cu el pentru ca colegii lui se iau mereu de el! Oricum cred ca ai avea mai multe sanse daca vei flirta cu el cind veti fi singuri!

| AlleAlllexandra explică (pentru SophieCoraline):

O s-o fac si pe asta, doar doar ma va place happy