| rose_7192 a întrebat:

Hmmm, eu practic dansul sportiv din toata viata...am juns pe locul 4 national si sunt la clasa A...partenerul meu s-ar putea sa se lasesadsad...si imi trebuie un partener inalt, 14-15 ani...maxim cls C sau B.hee hee... daca stiti pe cineva...anuntatima...winking. ...si... acum intrebarea, Ce parere aveti despre dansul sportiv?big grin

10 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Si eu sunt la dansuri sportive.happyImi place foarte mult.happyCat despre baiat nu stiu pe cine sa iti recomand.happy

Janina
| Janina a răspuns:

De unde esti?

prfml
| prfml a răspuns:

Nu stiu sa iti recomand pe cineva dar iti raspund la intrebare, mie imi place dansul sportiv. happy si nu numai, imi place dansul in general.

| andi a răspuns:

E frumos dansul sportiv si nu multi reusesc sa il practice, esti deosebita!winking

| zu a răspuns:

E frumos sa dansezi. dar in legatura cu partenerul, instructorul tau de dans nu crezi ca te poate ajuta mai bine sa-ti gasesti perechea?

| xtreme a răspuns:

Haha...sincer cristina dansul sportiv e un mod de a-ti petrece viata, un mod de a trai, nu-i asa? .nu cred ca ovi ar fi in stare sa te lase pana nu iti gasesti un partener...doamna ioana pe tine te place si nu te-ar lasa cu ochii in soare.asteapta un pic si poate il iei pe paul.Gandeste-te ca in cazul tau nu sunt multe perechi ajunse asa sus, deci sansele sunt micutze... oricum noroc mult:*... te pup si nu te lasa si tu ca o sa regreti cum am facut eu de altfel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sorry, am trecut de mult virsta care-ti trebuie tie. Oricum nu te puteam ajuta, pentru ca am doua picioare stingi laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am depasit de mult virsta, nu trecut virsta big grin sorry

| al3exandru a răspuns:

Si eu sunt la dans sportiv de 4-5 ani...imi place...chiar ma linisteste...anul trecut am fost pe locul 9 la campionat!

| rose_7192 explică:

Aaaa...si sunt din brasovhee hee.