Este greu sa primesti comportarea asta de la mama ta, sa stii ca nu este justificata, stiu ca e greu sa crezi si sa accepti, dar mama ta cred ca are niste probleme ascunse pe care nu le cunosti, sau e doborata de problemele cotidiene, sau poate nu mai face fata stresului si nevoilor zilnice. Faptul ca asteapta de la tine performante, candva vei aprecia, este doar spre binele tau. CREDE-MA, o MAMA nu se comporta asa, incearca sa te apropi de ea sa vezi ce povoara o apasa, incearca sa o faci sa imparta cu tine problemele ei, sa-i fi sprijin si o vei descoperi pe adevarata ta mama...sa stii ca este cea mai grea meserie din lume
Si eu am trecut prin ce treci tu si pe mine ma injura mama si imi zicea sa ies din casa. CAnd o vezi asa nervoasa incearca sa o lasi in pace du-te la tine in camera si punete sa dormi sau sa te uiti la tv cand incepe sa tipe la tine las-o sa tipe ca se calmeaza usor, usor. Ea sa obinuit sa stea q gura pe tine si sa-ti gasesca fel si fel de motive. Dar ce te rog eu e sa nu mai zici ca o urasti pentru ca daca stai sa te gandesti e mama ta asa cum e ea rea, nebuna, insuportabila, daca nu era ea nu erai tu si e mare pacat sa spui asta, ea se ingrijoreaza si vrea sa-ti fie tie bine eu nu cred ca mama ta ar vrea ca tie sa-ti fie rau sau sa ajungi rau vrea sa te tina mai din scurt ca sa nu ajungi ca alea fetele din ziua de azi gen "zdrente" incearca sa o intelegi si pe ea. cu timpul o sa va intelegeti mai bine, tu o sa cresti o sa te faci mare o sa te duci la casa ta o sa faci si tu copii si ai sa vz cat de greu e sa fii parinte. nu zic ca rolul de fiica e usor, ca nu e stiu din propria experienta. Incearca sa ai incredere in fortele tale si fii tare ca o sa fie bine, ITi promit eu. cred ca te-am ajutat macar un pic si cred ca ti-am mai ridicat moralul. fundita te rog? te pup
Uh, scumpa Incearca sa te sfatuiesti cu pshiologul scolii. Va stii ce e cel mai bine de facut!
E greu sa vezi cum propria ta mama se poarta asa cu tine. Ea ar trebui sa te sustina si sa te ajute.
Incearca sa vorbesti cu ea si sa-i spui ca nu iti place cum se comporta cu tine, ca te demoralizeaza in loc sa te ambitioneze, ii poti scrie si un bilet cu tot ce simti si sa-l lasi undeva unde-l va vedea.
S-ar putea ca ea sa aiba probleme si sa-i fie rusine sa ti le spuna. Sau sa fie foarte stresata si sa nu aiba cine sa o asculte si sa o inteleaga si sa-si verse nervii pe tine.
Sper ca vei reusi sa o faci sa inteleaga cum te simti. Bafta!
Este greu sa primesti comportarea asta de la mama ta, sa stii ca nu este justificata, stiu ca e greu sa crezi si sa accepti, dar mama ta cred ca are niste probleme ascunse pe care nu le cunosti, sau e doborata de problemele cotidiene, sau poate nu mai face fata stresului si nevoilor zilnice. Faptul ca asteapta de la tine performante, candva vei aprecia, este doar spre binele tau. CREDE-MA, o MAMA nu se comporta asa, incearca sa te apropi de ea sa vezi ce povoara o apasa, incearca sa o faci sa imparta cu tine problemele ei, sa-i fi sprijin si o vei descoperi pe adevarata ta mama...sa stii ca este cea mai grea meserie din lume scuze ca am copiat da raspund la multe intrebari mi-e si mi-e lene