anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hmmmm... fetelor voi ce munci faceti pe-acasa? Adica ce treaba faceti?

16 răspunsuri:
| Daria a răspuns:

Hmm.eu cand vreau sa o ajut pe mama spal vasele, adica am o obsesie din a face bucataria luna. Daca incep sa spal vase, nu ma opresc pana nu sterg si aragazul sau pana nu aranjez canile in suportlaughing
Si mai si apir din cand in cand, fac paturile(si pe al surorii mele), si mai multe.:*

| idontknow a răspuns:

laughing))) mie imi place sa gatesc.ador lucrul asta! pot sta zi si noapte in bucatarie. am invatat de la mami toate felurile de mancare si in viitor imi va prinde bine!

| @ll3xXx@NdR@ :x a răspuns:

Nu prea fac curatenie dar cand ma apuca e cel mai bine pentru mama... dar am CATEODATA o obsesie cu bucataria! ca dariarolling on the floorlaughing

| JeSa a răspuns:

Când sunt liberă fac exact ceea ce trebuie, sau ceea ce a rămas de făcut. În rest, sunt la job. happy
Însă, menţionez că în tot acest timp, mă apuc şi de şters - un praf, de spălat şi-o rufă+călcat, ba şi de-un măturat, ba chiar şi de-un citit, ş. a. m. d..., evident că, la urma urmei şi ceva de gătit. Eh, şi încă asta nu-i chiar tot...
Ok, numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Curatenie, spalat, gatit(desi nu sunt chiar experta in asta, dar ma pricep cat de cat), calcat, tot ce se poate face intr-o gospodarie(asta cand vin de la serviciu)happy

| babygyrl a răspuns:

Tot ce trebuie.Curatenie in toata casa, mancare, haine, etc etc ...tot.Cel mai mult imi place sa fac de mancare.Nu prea imi place sa spal vasele... urasc treaba asta.In rest tot. tu?

| BAliinuShaa a răspuns:

Pai eu spal vasele fac patul. duc gonoiul big grin
Treburi usoarehee hee
Sau ma mai pune mami sa strang rufele de pe culme sa calc sau sa dau cu aspiratorul happy
Asta cand vine ea obosiat de la serviciu.
In rest si mie imi place sa gatesclaughing
Dar nu sunt experta la asa ceva.

| Fillaide a răspuns:

Fac de toate:ordine, spal vasele, spal, calc, gatesc.Cu toate ca am abia 16 ani, le-am deprins pe toate de la mama mea si o ajut mereu cu ce pot.

| Fetita a răspuns:

Pai de obicei fac curat in casa si spal vasele... uneori o mai ajut prin gradina, mancare nu stiu facewhistling...deci cam atat

| Alice_6278 a răspuns:

Cea mai grea munka care o fac pe acasa este sa-mi fac kurat in kamera mea. Urask acest lucru. in rest nu prea muncesk(numi permit parintii)deoarece tot ce ating strik big grinbig grinbig grin

| BRoxana a răspuns:

Sincer? mizerielaughing atatthinking partea buna e caa...am fost sincerablushing

| anss23 a răspuns:

Imi place foarte mult sa fac curatenie peste tot.laughingMatur, spal vase, sterg praful, spal rufe.etc.laughingIn rest mai ascult muzica, fac sport, ma uit la Tv, stau pe internet, raspund la intrebari pe TPU.happy

| AshEldo a răspuns:

Eu fac tota munca acasa (si credeti-ma e greu), tata e la munca, mama tot pe-acolo.Partea buna e ca nu e nimeni care sa ma streseze in legatura cu ce sa facbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai zilnic spal vasele, fac ordine prin bucatarie, duc jos gunoiul, sterg praful, o data pe saptamana aspir si spal pe jos in toata casa si o data la 2 saptamani fac curatenie genererala care tine vreo 4 ore laughing...in rest mai fac de mancare cateceva cand parintii is la lucru...cam atat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai zilnic spal vasele ,fac ordine prin bucatarie,duc jos gunoiul,sterg praful,o data pe saptamana aspir si spal pe jos in toata casa si o data la 2 saptamani fac curatenie genererala care tine vreo 4 ore laughing...in rest mai fac de mancare cateceva cand parintii is la lucru...cam atat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E vreo negatie inaintea cuvantului "faceti' din intrebare? foarte ciudata sambata, ca si cum mi-as trimite cainele in bucatarie sa-mi pregateasca micul dejun.