Salut, am fost si eu in faza asta dar mai mult cam 10 luni, ma saturasem de toate pitipoancele cu care sa stau 1/2/3 luni si apoi sa ne despartim ca ete asa e viata. Am stat sa gasesc o persoana care sa simt ceva pentru ea si sa simta reciproc, cu disperarea asta...am vorbit cu o tipa care ma placea de 2 ani era innebunita, acum 2 ani nu primea atentie de la mine dar acum s-a facut mai buna intelegi tu , si ghici am stat o luna cu ea si apoi ce sa-mi spuna. ceva de gen " eu mi-am indeplinit visul de 2 ani " si asa s-a terminat relatia. trebuie sa ai rabdare multa pentru ca asa sunt fetele si e mai greu cu ele, majoritatea sunt la fel toate!
bafta sper ca ai inteles ceva din ce am scris eu mai sus...
Daca nu ai fi disperat, s-ar rezolva, asa cum zice si in reclama.
Pai ce sa faci, cauta de te invarte mai mult prin locuri in care sunt fete, o ochesti pe una, incearca sa afli mai multe despre ea, apoi vezi cum faci sa ajungi sa intri in vorba cu ea.
Pe la 21 de ani o sa iti gasesti mai multe. Acum e faza cand fetele invata, mai tarziu iti vei dori sa scapi de ele :p
App. vezi ca fetele te cunosc cand esti disperat, se vede pe tine:p
Poi incearca cu prietenele pe care le ai... sau cu care stai afara. sa socializezi mai mult cu ele. si sa te abati putin de la subiectul discutat de voi si sa aduki vorba de asta. si poate asa iti zice si ea tie de viata ei sentimentala... Imi dai funda?
misauratcuviata întreabă: