Daca intri putin la dragoste si sex prietene. realizezi ca in ziua de azi se incepe pe la vreo 11-12...
generatie de ****...
Pai, nu chiar cand vrei. Peste 17-18 ani, asa, daca nu vrei sa regreti mai tarziu
Ce-i drept, vârsta medie la care acum adolescenţii îşi încep viaţa sexuală a scăzut. Dar tot rămâne în picioare, foarte valabilă, afirmaţia, "o începi când eşti pregătit". O începi când ai găsit pe cineva cu care vrei să o începi, când te simţi destul de copt (şi fizic şi psihic), când ştii destul de multe despre protecţie şi contracepţie.
Nu există o vârstă anume. Legal, în lume, de la 16/18 ani în sus, chiar dacă există zone/state unde este legal de la 9 sau 21 ani în sus.
In ziua de azi am observat ca se merge pe principiul "cat mai devreme posibil" adica 12-13 ani. Ceea ce mie personal mi se pare o mare prostie, dar ehh, cine is eu sa ma bag?
Poi fiecare își începe viața sexuală de la ce vârstă vrea...
Degeaba nu vrei tu răspunsuri dăstea pentru că ăsta e adevărul.
Am intalnit persoane care spun ca au inceput pe la 15-16 dar mai cunosc care s-au dezvirginat si la 13-14 ani, eu personal am 14 ani jumate si am sa incep viata sexuala cand ma simt pregatit.
Bafta
Accidentele de viață sexuală, se numesc copii.
Corect la vârsta la care ești adult și tu și ea și la care puteți crește și educa un copil.
Oricum o veți face, ceva mai repede!
Foarte frumos si educat ar fi de la 18 ani. Daca cineva se poate pastra atat aceea persoana e de admirat.Dar na copii din ziua de azi incep si de la 14 ani :-&. Daca te respecti incepe-o de la 18 ani!. Bucura`te de copilarie!
Dupa casatorie.
Fiindcă plata păcatului este moartea,
Romani 6:23
http://www.gotquestions.org/sex-before-marriage.html
Gekiro întreabă:
anonim_4396 întreabă: