| Rares24 a întrebat:

Hmmmmmmm...In ziua de azi la ce varsta se incepe viata sexuala? thinking si nu vreau raspunsuri de genul cand esti pregatit cand vreiwinking funda tongue

Răspuns Câştigător
| elasexygagica a răspuns:

Cand ciripeste pasarica ta love struck

14 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Daca intri putin la dragoste si sex prietene. realizezi ca in ziua de azi se incepe pe la vreo 11-12...
generatie de ****...

| TeoPT a răspuns:

Pai, nu chiar cand vrei. Peste 17-18 ani, asa, daca nu vrei sa regreti mai tarziu straight face

| DakotaRoyse a răspuns:

Ce-i drept, vârsta medie la care acum adolescenţii îşi încep viaţa sexuală a scăzut. Dar tot rămâne în picioare, foarte valabilă, afirmaţia, "o începi când eşti pregătit". O începi când ai găsit pe cineva cu care vrei să o începi, când te simţi destul de copt (şi fizic şi psihic), când ştii destul de multe despre protecţie şi contracepţie.
Nu există o vârstă anume. Legal, în lume, de la 16/18 ani în sus, chiar dacă există zone/state unde este legal de la 9 sau 21 ani în sus.

| Castorul a răspuns:

In ziua de azi am observat ca se merge pe principiul "cat mai devreme posibil" adica 12-13 ani. Ceea ce mie personal mi se pare o mare prostie, dar ehh, cine is eu sa ma bag? laughing

| FucktheSystem a răspuns:

Poi fiecare își începe viața sexuală de la ce vârstă vrea...
Degeaba nu vrei tu răspunsuri dăstea pentru că ăsta e adevărul.

| BaiatulDePeTPU a răspuns:

Am intalnit persoane care spun ca au inceput pe la 15-16 dar mai cunosc care s-au dezvirginat si la 13-14 ani, eu personal am 14 ani jumate si am sa incep viata sexuala cand ma simt pregatit.
Bafta

| Dizz a răspuns:

Din cate am vazut pe aici si de la 12 rolling on the floor). Dar din cate cred eu de la 16 in sus ^^

| MMihai a răspuns:

Accidentele de viață sexuală, se numesc copii.

Corect la vârsta la care ești adult și tu și ea și la care puteți crește și educa un copil.

Oricum o veți face, ceva mai repede!

| Dσℓℓу a răspuns:

Foarte frumos si educat ar fi de la 18 ani. Daca cineva se poate pastra atat aceea persoana e de admirat.Dar na copii din ziua de azi incep si de la 14 ani :-&. Daca te respecti incepe-o de la 18 ani!happy. Bucura`te de copilarie!

| fffandreeea a răspuns:

Si aia dar acum pe la 16 ani...

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Dupa casatorie.
Fiindcă plata păcatului este moartea,
Romani 6:23

http://www.gotquestions.org/sex-before-marriage.html

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

14-15 ani

| tpuuser a răspuns:

13; 14; 15; 16; 17 max 18 laughing

| Mimi_7805 a răspuns: