| Pepper9 a întrebat:

Hola! Va rog imi spuneti niste filme horror bune? Maine ma duc la o colega acasa si ma intreaba ce filme horror sa ia.Va rog ma sa ajutati ca vreau sa ne simtim binehappy, suntem vreo 4-5 fete.

Răspuns Câştigător
| tweety_8071 a răspuns:

Nu sunteti voi horror destul?oh go on

17 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chemați-mă și pe mine, vin cu setul de pre... DVD-uri și sigur bag sperieții în voi.
Na, filme bune, ia caută tu seria SAW, Mimic...

| daniDeeDee a răspuns:

Wrong Turn... brrrr... merita!

| pypa007 a răspuns:

Twilight
Shutter
The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor

Nota: 7. 5/10
(615 voturi)Nota ta: n/a
My Bloody Valentine 3-D
Against the Dark
The Final Destination
Prom Night
Underworld: Evolution
Feast 3: The Happy Finish
Gwoemul
Moscow Zero
Underworld
The Grudge 3
astea as faine as recomand cu in credere m-am uitat si eu la filmele astea si mi-a placut vizionare placut

| Pepper9 explică:

Luchass, te chem cu placere, dar prima data intreab-o pe colega-meatongue!

| JoJo a răspuns:

The grudgestraight face
30 days...
astea's cele mai infricosatoarebig grin
vizionare placutadevil

| hândel a răspuns:

Final destination 4, Trick or treat, Jennifer's boby, Drag me to hell, cam astea-s mai noi si merita vizionate. Le gasesti pe google de vizionat online fara taxa, gratis si la orice ora vrei. Vizionare placuta fetelor.winking

| Pepper9 explică:

Tweety, vad ca esti pusa pe glume, nu vrei sa vii si tu sa vezi cat de horror suntem? Poate te incadrezi si tu in peisajhappy.

| tweety_8071 a răspuns:

Ba da mi-ar placea.hee hee. sper ca nu te-ai suparat...tongue
-dar daca tot vreti sa va simtiti bine de ce nu va uitati la alte filme, comedii de exemplu.
pff...copii astiaoh go on voi chiar vreti sa va traumatizati?laughing

| Pepper9 explică:

Tweet, chiar nu m-am suparat, dar cand am vazut mesajul tau eram la o colega si chiar nu puteam sa-ti raspund.Scuze!

| Pepper9 explică:

Azi dimineata nu aveam o dispozitie asa de buna si de asta ti-am raspuns asa.Scuze inca odata!

| tweety_8071 a răspuns:

Nu-i nimic draga.:*:*

.cred ca din greseala mi-ai dat raspunsul castigatorwinking
laughing

| SaRiNoOtZa a răspuns:

Buna pai poti sa iei filmele The Unborn (Misterul Gemenilor), Shutter, Drag me to the Hell, Final Destination 4, Jennifer's Body, Sorority Row.Si mai sunt si mai multe filme horror.PA! Sper ca ti-am fost de ajutor.

| cary a răspuns:

30 days and 30 nights
when a stranger calls
28 weeks later
my bloody valentine 3D
the unborn
drag me to hell
the portal
house of wax
the mist
silent hill....si multe altele!

| Pepper9 explică:

Multumesc pentru raspunsuri.
Tweety, nu ti-am dat din greseala raspuns castigator, chiar mi-a placut ce-ai spussi e adevarattongue(poate)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Saw

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Knife edge; The summoning; The butchering ghost; Machined reborn; 13 ghosts; Darkness Falls; Club dread; Hurt; Gwoemul; Imago mortis; Wrong turn 3: left for dead; Seed of Chucky; Child's play 3; Revamped; Final destination 2; Scream 1, 2, 3 si 4; The cook; Zombieland; Shutter; The unborn; One missed call; Saw 1, 2, 3, 4, 5 si 6; Scary movie 1, 2, 3 si 4; Prom night; Death silence; Autopsy; 13 hours in a warehouse; Pig hunt; The grudge 1 si 2; The ring 1, 2 si 3; Silent Hill; Amusement... si ai grija si tu si prietenele tale sa nu faceti infarct sau s o vezi p una cum vomita laughing devil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dintre filmele horror mie imi plac:Orfana, Case39, Splice, Filmele cu Halloween, The travel, Hurt etc. Sper ca din aceasta lista sa gasesti si tu ceva care sa iti fie pe plac.happy