| OoMPăLoOmPăGotSuspended a întrebat:

Hopa trop si ashaabig grin Stiu ca suna ciudat dar toata clasa se ia dupa mine, dupa mintea mea eram populara, erau priteni cu mine da o inceput sa fie geloshi. si ma deranjeaza chiar ieri m-am certat cu cea mai buna pritena a mea ca pe ea o dispera stilul acesta crying acum toata clasa ma urasthe ...pentru ca vor sa fie in locu meu ...in momentu de fata nimeni nu carek ar vrea sa fie in locul meu asa rau ma simt sad oricum ce sa fac sa scap de ura aceastaa?

5 răspunsuri:
| petrica_8949 a răspuns:

Vorbeste deschis cu colegii tai, intreabai de ce ata ura? Ce le-a facut siteul asta? Si apoi cerele scuze ca poate asa o sa te ierte.

| andreea_4291 a răspuns:

Ai putea sa vorbesti cu colegele tale si sa le spui ca n-au dc sa fie gelosi, ca viata ta nu e asa de interesanta si ca ura si gelozia nu duc la nimic. Poti sa le spui ca pot fi si ele populare sau sa le dai sfaturi cum sa fie cunoscute. Daca te certi cu prietena, poti face niste reguli (de ex nu ridicati tonul una la alta etc.). Prin pace si vorba buna se rezolva tot

| Miha a răspuns:

Esti sigura ca ei sunt gelosi p tine?
poate pur si simplu nu te plac...
nu trebuie sa te schimbi doar pentru ca iti zice cineva... un prieten te accepta asa cum estihappy
ca sa scapi d ura asta fate mai placuta sau spune-le ca iti pare rau pentru deranjul facut (ei s-ar putea sa creada ca faci misto sau chesti d gen)

| :X:X RooNnA a răspuns:

@ petrica. laughing se refera la stil happy nu la site laughing
si pentru u un rasp.: nu ai ce sa le faci. daca ei is invidiosi pe tine. inseamna ca nu ti's nici unii prieteni adevaratitongue...

| sweetgirl_3109 a răspuns:

Pai...intreaba`i dc au atata ura in sufletul lor? ce le-ai fqt? jy apoy sp iertati`ma n`am vrut sa va supar...ma puteti ierta? sper ca ti-a fost de ajutor raspunsul meulove struck