| gyanina a întrebat:

Hotarare 4.09.2009
Guvernul alaturi de ministerul educatiei hotaraste, azi, 4.09.2009 ca acest an scolar
2009-2010 sa inceapa la data de 1 octombrie. Ministerul educatiei spune ca pana la aceasta
data se vor rezolva atat problemele financiare cat si cele expuse acum trei zile la o
televiziune romaneasca.Decizia nu este irevocabila, asadar ne putem astepta la orice atat din partea ministerului educatiei cat si din partea guvernului.In speranta ca aceasta decizie va ramane nemodificata guvern.info permite elevilor din toata tara sa isi manifeste dorinta de vacanta prelungita prin popularizarea acestei decizii prin intermediul messengerului, forumurilor, popularului hi5 sau prin intermediul blogurilor.
... o fi adevaratbig grin... eu nu prea cred ar fi prea frumoslaughing:-X

Răspuns Câştigător
| kuzican a răspuns:

Buna
Imi pare rau ca te dezamagesc dar nu este adevarat. Scoala se incepe luni 14 septembrie.
Uite :http://www.edu.ro/index.php/pressrel/12591.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ahhh, deja visam laughing

| monyk a răspuns:

Hmm...se tot aud astfel de zvonuri... dar ar fi prea frumos sa fie adv...happy

| arysa a răspuns:

Ce tare ar fi...am incepe ca studentii big grin

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Eu nu cred pana nu vadhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuuuu.nu mai suport... abia astept sa incep scoala... e graznic in vacanta...nu a mai fost asa urat niciodata...nu vreau sa prelungeasca vacantacryingcryingcrying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este adevarat. Vacanta este facuta special pentru profesori si au avut de ales cand sa ne dea cele 10 zile libere. AU hotarat sa nu ne nea acum. Parerea mea e ca ar trebui sa le dea 5 de craciun si 5 de paste pentru ca oricum trebuie sa fie intr-o vacanta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca e adevarat dau o bere laughing)